Tacofest!!

Då var det fredagkväll och skönt med helg efter en hård vecka!! Det är verkligen jobbigt i början (och säker sen oxå) att börja skolan, det var ändå 10 år sen som jag tog studenten.. Men rutinerna sätter sig väl snart hoppas jag!!

Våra vänner Camilla o Mathias son Ebbe har fyllt fyra o vi var ditbjudna på mat. Det blev tacos! Så skönt att slippa laga mat..Ebbe och mamma Camilla..Andreas och Mathias och Maja...Moa bus leker med bordsdekorationen...Emilia oxå!!!!

Efter att vi ätit gott gick Ebbe och Maja och Ida ut o hoppade studsmatta vilken resulterade i att Ebbe fick Idas knä över tänderna.. Oj oj vad det kom blod.. Två av Ebbes framtänder satt inte alls där de skulle men de på sjukvårdsrådgivningen tyckte inte att de skulle åka in till sjukhuset, de hade barn som hade tänderna ut genom kinderna som fick vänta tills dagen efter när jourtandläkaren fanns att tillgå.. Så det var bara att ge honom lite smärtstillande och vänta tills i morgon..

Och nu har vi kommit hem och barnen sover gott.. I morgon väntar karuseller och lite i stan, vi har ju som bekant augustifesten i Norrköping..

Puss i ljumsken!

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0