Julafton..

Dagen började med några småpaket.. Och slutade med så många grejer att hälften hade räkt. Här syntes inte ett spår av finanskrisen.. Men barnen var nöjda.

På morgonen efter frukost gick Anna-Panna och jag en promenad. Tänkte ha gott samvete inför Alladinasken. Och när jag kom hem var redan svärfar här. Först fiakde vi sen gjorde A ett härligt julbord med diverse saker.. Han kan han om han bara vill.. Det var allt från sill, ägghalvor, lax till revbensspjäll, prinskorv, Karlsson och Jansson. Och Svärfar åt så han nästan sprack. Sen gick vi på chokladen..
Halv tre kom min familj, mamma o pappa, Mormor och Farmor, faster, bror med familj. Då väntade Kalle Anka och sedan Tomten. När han med stort T kom blev E så himla ledsen att hon grät som en gris ( om nu grisar kan gråta).. Som tur var släppte det ganska snart. Moa var inte alls rädd som vi trodde hon skulle bli. Båda blev glada för sina julklappr och det blev bara två byten. Inte mycket om man ser till antal klappar..

Gröt och skinksmörgås hanns oxå med innan alla åkte hem. Och vid nio var mina ögon tunga..

I morgon väntar mellandagsrean och sedan en tripp till Palle och Lina. Lördagen förgylls med ett dop av barnens kusin Simon.

Ha en fortsatt trevlig, mysig och lugn jul...

 Väntar o väntar.. Älskade farfar..
 Svärfar mumsar!  A och barnen spelar spel
 Bror med brorson Moi och Bror
 Tomtefar
 Världens gladaste tjej när hon fick en docka som får tänder..
 Mos med nya dockvagnen..

Kommentarer
Hanna

Vilka fina bilder! Verkar som ni haft det super, Kram!

2008-12-26 @ 21:52:01
URL: http://svansens.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0