Pepparkaksbak..

Visste redan igår att jag var tvungen att ta med lillfisan till skolan. Hon har en sån förskräcklig hosta så hon har sovit dåligt i natt. Så iväg till skolan och skriva medicin prov med en dotter brevid som ville gå hela tiden hon inte var bajs och kiss nödig.. Sprang fram o tillbax mellan toan och skrivningen, men jag tror att det gick bra ändå. Var ett väldigt enkelt prov. Nu är det inte mycket kvar i skolan.. Lite Etikobservationer från praktiken och en så om mat och kostvanor på Voa:n. Sen den 19:e är det julavslutning i Aulan eller skrivsalen. Länge sen man hade julavslutning så det ska bli mysigt..

När vi kommit hem hämtade vi Emilia på dagis och då var de i full gång att klä gramen så vi fick stanna en stund och göra den klar. Jätte mysigt. Samtidigt i andra änden av huset höll Lisbeth på med ett pepparkaks hus som Moa fick sätt Non-Stop på taket.. Älskar verkligen barnens dagis. Det är som hemma fast borta. Super bra "fröknar" och ja allt fungerar toppen...

Fick då lust när vi kom hem och baka lite pepparkakor. Gjorde några vanliga och sen fyra stora hjärtan som vi brukar skriva namn på och hänga i köksfönstret så Tomten vet vilka som bor på Mimervägen.. Bra va?? Vill ju inte att han ska gå förbi vårt hus eftersom nr inte finns på husväggen. :)

Nu ska vi se på Lotta på Bråkmakargatan..








Snygga va??


Kram på Er!!

Kommentarer
cajsa

ohh va fina va duktiga ni är!!!

2008-12-08 @ 14:11:52
Tina

Wow vad fina, mysig tradition...

2008-12-08 @ 14:43:20
Denice

Gud, vad fina... :D duktiga ni är <3

2008-12-08 @ 20:58:49

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0