Tack fina Mormor Mona!

Oj oj så gott det var!! Julbord på Rejmyre Gästgiveri. Med hela familjen minus barn vilket var jätte skönt. Vi åt i lugn och ro och bara pratade och myste. Helt underbart och avkopplat. Och i Rejmyre var det massor med snö.. Så himla fint. När vi ätit och myst en stund red det förbi ett hästluciatåg.. Hästarna var tärna, Lucia och tomte och de åkte efter med släde. Det var rena julafton idag.. Julmusik och julgran och julmat. Det som fattades var då barnen och JULKLAPPARNA.
Åt mycket goda saker men i lagom mängd. Magsäcken har verkligen krympt så det gick inte alls ner så mycket som ögat och hjärnan ville.. Visserligen bra men synd, man vill ju gärna äta för den där slanten som det ändå kostar att äta så där borta. Det är verkligen inte gratis! Men som tur var var detta vår julklapp från mormor.. Som vi tackar ödmjukast för..

Nyligen hemkommen till barnvakterna Palle och Tobias. Tanken var att farbröderna skulle gjort pepparkakshus när vi var borta men de har inte hunnit.. Så det ska jag börja med snart..
Återkommer med resultatet!!

Kramis!

 På väg.. Mycket snö!!

   Mormor
   
Fixar Maria ska göra eld i spisen..

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0