Det har varit ganska lugnt (med bloggandet, inget annat)!!

Har haft så mycket att göra med vårt sovrum så jag har inte haft tid att skriva, inte heller ork.. Efter jobbet i lördags kom jag hem till en sambo som målade tak.. Nice, vilken skillnad det kan bli med lite färg. Trodde att taket var vitt men ser ni det var det inte. Men nu är det vitt.. Fortsatte att grundmåla delarna till sänggaveln. Barnen hade mormor o morfar hämtat för en mysig helg bara för att! Sen åt vi gott och Maria drack faktiskt både Baileys och cider och blev faktisk onykter.. Inte bra alls, mådde tillomed lite illa. Resultatet av för LITE drickande säger mina vänner! Och det kanske stämmer, får försöka jobba på det lite. Åt visst lite godis oxå..


Och i söndags kom en hyvens kille och hjälpte oss med sänggaveln.. Blev kanon..

Och i går tapetserade vi hela rummet och spcklade o spacklade o spacklade och i mellan det slipade vi lite oxå.. Kändes som ett evighetsarbete men det blev jättebra!

Och idag har vi lagt färdigt golvet och flyttat in möblerna igen. Nu fattas bara sängbenen sen ska det vara klart! Ja, inte klart men nästan. Det ska ju till en del lull-lull oxå såsom gardiner, överkast, kuddar, tavlor o annat smått o gott!!

På torsdag kommer en mäklare hit och ska värdera om vårt hus/lägenhet. Vi planerar och lägga om våra lån lite. Ska bli spännande att se vad det gör att fixa till lite hemma. Sist vi värdera var den värd 275.000 plus minus 25.000. Men då var inte altan färdig, inte heller lilla toan och köket .. Så vi får väl se..

Vi har väl oxå tänkt vara med barnen oxå o göra någe kul.. Vi har ju trots allt höstlov tillsammans alla fyra!

  Mr handyman nr 1

  

 
   Mr handyman 2
 
 
Det färdiga resultatet!! Vi är så nöjda...

Nu ska jag lägga mig, lite mör i kroppen..
Kram kram!

Kommentarer
pappa

Ni är super!!!! duktiga.Bra jobbat

2008-10-29 @ 08:37:03
jenny

vad fint det var är lite avis vill göra mitt rum. men så är det när man ser hur fint andra har det.

2008-10-30 @ 11:00:15

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0