Hunnit med mycket denna helg!!

Vi har verkligen hunnit med en del denna helg.. Igår började det med att vi fick lite sovmorgon, vaknade halv åtta. Sen åt vi frukost och stack iväg till Tycketorp och hjälpte farmor med diverse trädgårdsarbete som avslutade med grillad korv. Åkte då vidare till Bauhaus och inhandlade lite småsaker.. Det resulterade i en upphängd lampa i vardagsrummet som jag fyndade på Nordik för 125 kr (hade kostat över 600 kr). Det blev mycket fint..

Kollade oxå på golv och tapeter till vårt nya sovrum som ska till.. Vi ska byta med Emilia.
Sen åkte vi hem och åt mat och godis.. Somnade sedan som en stock..

Och i morse bar det iväg till Vildmarkshotellet för att jobba lite i frukosten.. Och väl hemma började vi med det stora projektet att byta rum.. Har hållt på med det hela dagen, är nyss klara men det återstår såklart att tapetsera och byta golv i vårt rum samt att måla om i E´s rum men det tar vi vart efter!

Resultatet blev kanon..

   Emilias rum..

 Vardagsrummet..

  Vårt rum.Vi ska dock inte ha rosa väggar!!

Det blir superfint bara man byter golv .. Och så känns det lite mer ordentligt gjort om man tapetserar!! Återkommer med bilder när det är färdigt!!  Nu ska sambon o jag se en film.. Sen sova för i morgon väntar Kolmårdens Hemtjänst och allt vad det innebär!!

God natt!!

Kommentarer
denice

vad fint det blev!

jag han tyvärr inte komma tbx. jag satt först på nöte sen på gudstjänst. det började halv fem vid kvart över sju var det klart, det var faktiskt inte det roligaste. hehe. me ha det bra kram

dice

2008-09-21 @ 20:26:26
Hanna

Jättefint! Jag tycker ni ska ha rosa, de är ju ascoolt ju!

2008-09-23 @ 21:53:23
URL: http://svansens.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0