Nyårsafton!

Jaha då var det 2009 då. Och hittills har allt varit bara bra! Och rikt på många sätt, ja nu vet jag att det endast varit en halv dag av det nya året men so far so good! Aftonen igår var jätte trevlig. Vi var ca 25 personer i alla åldrar hemma hos Åsa och Granen. Vi åt fläskfilé och hasselbakpot och mumsig sås. Och Vitkladdkaka till efterrätt. Mycket uppskattat av alla!
Efter maten spelade barnen ett paketspel med lite godis och det var lite så o så med vinnar/förlorar andan. Men men de är ju bara barn och alla fick i alla fall någe att äta. Sedan var det vi vuxna plus stora barns tur att spela. Vi hade köpt för 70 kr var och man fick köpa hur många paket man ville för 70 kr. Så det blev en del paket.. Vi satt på golvet i en ring och paketen var över en stor del av golvet. Det gick riktigt bra för mig. Hade fem paket när vi gick in för andra omgången. Den gången man har öppnat alla "sina" paket och ska spela igen. Helt plötsligt hade jag bara ett kvar men lyckades i sista stund ta ett till så jag vann en Alladin ask och en kabinväska. Mycket nöjd.

Kl tolv var det raketer och tjoho och kallt som in i attans. Men barnen var vakna och glada, annars brukar E vara lite rädd för raketer men inte igår.
Sen pakade vi in oss i bilen och åkte hem, alltid skönast att vakna hemma..

Gott nytt år på Er!!

Kommentarer
Nadja

Låt oss hoppas att vi alla lever ett år till xD



Ni är bäst, älskar er kram <3

2009-01-01 @ 14:38:19
Denice :D

Vad kul att kladd kakan vart god :).

jag firade nyåra afton hoss fanny det var kul :).

vi var hos sebbe! haha, du vet vem va ??? kram kram (L)<3

2009-01-03 @ 20:31:06

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0