Singstar!!

Emilia och A har hela veckan sjungit singstar. Och Emilia vinner faktiskt helt ärligt över A. Han låter inte henne vinna utan tondöva A förlorar.. Ganska roligt att lyssna när de sjunger. Den enda låten han vinner är "Boten ANNA".. "Barbie girl" är Emilias favvo, hon vinner stor då!
Hon kommer garanterat att sjunga när hon blir äldre. Måste verkligen kolla upp en kör åt henne. Hon kanske kan försörja mig med sången snart :)

Nu som först är tjejerna friska. En hel vecka hade de feber båda två. Kuljul men nu ska de till dagis igen i morgon. Förra veckan var det åtta barn på dagis, resten sjuka..

Dags för mat!!

Puss!!

Rätt dag!!

Nu hade jag rätt. Denna lördag skulle vi släcka. Så nu har jag gjort det två lördagar denna månad. Det är väl bra? Då har jag gjort mitt! Ordentligt!
Tv fick stå på för Robinsson var ju! Ganska bra än så länge. Blir bara sååå trött på de som trodde att de skulle få semester!! Sola på en fin strand, tappa några kilo och "pakta" lite. Så träsket passa dem ju alldeles perfekt. Allt utom solen på stranden. Hahahhaha.

Snart är det påsk. Längtar.. Då ska jag ta det lungt, kanske en o annan utflyckt men annars ta igen "lost time" med barnen. Känns som om vi bara ses på helgerna nu mer.. Och då vill de hitta på något medans en annan vill vila, blir inte riktigt bra det där!

Nu doftar det gott från köket. A lagar söndagsmat.. Mums!!

Alla drabbas vi av bloggtorka.

Och nu har jag gjort det. Mycket att göra=lite ork=lite tid vid datorn=lite skrivande.

En ganska enkel uträckning till o med för mig som var/är ur dålig på matte!!

Snö ute, vår inne, sorg i hjärtat!!

Skatteverket.se

Redan idag kan man få reda på hur mycket man får tillbax eller får betala i årets deklaration.. Om man har e-legitimation vill säga.. Både A och jag blev lite rikare till sommaren, vilket känns toppen då jag bara får halvt CSN i maj och inget i juni.. Innan första lön från Vildmarkshotellet kommer!!


Nu väntar min bästa vän på mig, tvättstugan!!

Grupparbete a´la stroke!!

Dagen börjades med sovmorgon efter en jobbig natt!! Sen fick vi en ordentlig föreläsning om Thailand. Mycket intressant. Efter lunch skulle vi lära oss att bädda för en vilostund för halvsidigt förlamad person, tex strokepatient. Gick finemang.

Sen satte vi fart med vårt grupparbete. Men om jag ska vara ärlig skrattade vi som aldrig förr, alla hade en ganska låg och snuskig humor. Så det blev inte mycket gjort. Men vi hann i alla fall med nutrition och elimination.

Vad brukar ni kalla era söner/pojkvänners snopp?? En alldeles för rar tjej i vår grupp kallar sin son snopp för SNORRE SNÄRTIS!!

Det var länge sen jag skrattade så mycket, har aldrig hört någon kalla denna lilla sak för någe roligare!!
Och Madde bröt totalt ihop av skratt och skulle som vanligt förklara sig.


Så här kan det se ut när vi seriösa nurse´s arbetar!!


Allas vår "pryda flicka", Madde med H!!


Therese E..Lite fotoskygg..
Kvällsmaten..


EN DAG SOM BÖRJADE LITE JOBBIGT HAR NU BLIVIT EN VÄLDIGT BRA SÅDAN! Hoppas nu den fortsätter..

Puss!!

Stroke!

Har nu påbörjat ett megastort grupp arbete i skolan om Stroke. Tre ämnen är inblandade så det gäller att få med allt och då menar jag allt! Var på studiebesök igår på Strokeinheten på vrinnevi (förhoppningsvis min framtida arbetsplats). En usk:a och en ssk berättade hur arbetet gick till från att de kom till akuten med misstänkt sroke och hur det sedan går till när de flyttat he, med bostadsanpassning och allt annat! Ett mycket intressant besök. Och lärorikt inför vår uppgift.

Det är Madde x 2, Eklund x 2 och sen jag i vår grupp och det känns som om vi kommit igång bra. Redovisning sker nästa torsdag både skriftligt och muntligt i tvärgrupper.

Annars var gårdagen lugn. Var en stund hos min lille goding, gudsonen Oliver. Och när jag tog av han byxorna på golvet kröp han lite för första gången. Såå gullig han var den lille grodan. Han har inte bara dubbelhakan efter gudmor. Nu ser jag likheten även vad gäller lår...
Hade tänkt bjuda fam Fredriksson på våfflor idag, dagen till ära men vi är fortfarande sjuka här hemma. Båda kidsen har feber och mår allmänt dåligt. Väntar med spänning på hur jag ska så emot detta, ligger ju som ni vet ganska nära dem om natten och de snorar och hostar och nyser rakt ut..
Men men det tar vi då.

A har semester nu torsdag o fredags, hade ju varit kul att göra något annat än vara hemma med sjukt barn. Men han kan ju alltid slutföra det jag börjat på, tex fixa klart i Emilias rum.

Nehe nu måste jag ila till bussen.

Puss!!

Snö??

Jaha då var det dags att ta fram vintermunderingen igen. Vad är detta?? Snö igen? Jag blir såå ledsen. Trodde verkligen att nu, nu var det vårens tur.. Men ack så fel jag hade!!

Plogbilen kör utanför, sandar och förstör vår gräsmatta. Hade idag precis fått bort alla snöhögar från gräset, hjälpte till lite med en hacka.. :(

Ja ja nya tag! Nuuuuu är mitt arbete klart. Suttit med egna reflektioner hela kvällen men fick nog till det! Hoppas bara att Jaana tycker det!!

Nu ska jag lägga mig bredvid min varma stora tjej. Hon ska visst sova hos mig har hon bestämt alldeles själv!

Puss o god natt!!

Trädgårdsdag..

Idag har vi vekligen varit duktiga. A har klippt vår enorma syrénhäck som varit lite väl vildvuxen. Nu är den tillsnyggad. OCh blir förhoppningsvis mer tät i sommar. Jag o barnen har krattat höstens löv. Och det är en del kan man säga. Sprungit med skottkärran fram o tillbax mellan hus och avfallsstället! Mycket motion blev det.

Dagen igår tillbringades på ikea. Där fyndade vi en säng och en byrå till Emilia. Eller fyndade kanske var fel ord. Investerade är nog ett bättre. Väl hemma efter, fikabesök hos mamma o pappa, handling plus Max , var det Robinsson och montera möbler som gällde. Kändes ganska bra då jag lyckades med det mesta själv. Inte tummen mitt i handen här inte!

Sitter nu och slutför arbetet i Social Omsorg.. Känns bra att det snart är färdigt. Nu är det faktiskt "bara" ett stort grupparbete i ämnet Stroke kvar, vad jag vet. Eller just det en sak till som jag för tillfället glömt. En bok recention. Jag läser/lyssnar på "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Magdalena Graf har skrivit den. Hemsk men väldigt bra bok.

Nu måste jag serva min febriga dotter med glass. Hon sa precis att; mamma kan jag få något mumsigt? Vad frågade jag. Jag vill ha glass för det gör susen!
Och ja det kan det faktiskt göra.

Puss!!

IKEA!

Hoppas hoppas att Emilia bara var trött nu i kväll, att hon inte får feber som hon trodde själv. Nu var det ju inte länge sen hon hade feber så vi är glada om hon slipper. Hade annars tänkt åka till IKEA och inhandla en säng och byrå till henne. Hon vill så gärna ha en likadan säng som vännen Tindra har. Så vi sålde hennes loftsäng och köper helt enkelt en ny. Mamma o Pappa skjuter till lite i en förskotts present till sex års dagen.. (tänk att min lilla flicka blivit så stor att hon ska börja skolan 17 augusti)

Om jag får bestämma blir det en vit Malm säng med tillhörande byrå. Ska då med glädje slänga den gamla på returpunkten. Hatar att lådorna helt plötsligt hamnar på tårna när man ska leta efter något i den.
Tror eller ej men A behövde visst något till bilen o båten på biltema. Verkar vara hans favvoaffär.. Älskar honom ändå.

Nu ska jag dansa lite framför tv.. Barnen sover och kvällen är ung, tråkigt nog är jag sååå trött att jag själv skulle vilja sova. Men kan inte för A´s skull!!

Fortsatt trevlig kväll...

Puss!

MALM sängstomme MALM byrå med 3 lådor

Typiskt

Att det alltid ska vara något. Sitter verkligen inte på internet men måste ta en lite kort paus och tänkte dela med mig av min klantighet. Först och främs har jag en hiskelig huvudvärk, tog nyss en tablett och hoppas på resultat snart! Men det jag skulle säga var att det jag håller på att skriva är i ämnet Social Omsorg. Skriver om föräldrar till narkotika missbrukande barn. Inget roligt ämne men väldigt intressant. Man uppskattar sitt liv bättre. Men till saken.. Vi fick uppgiften på ett papper. Jag tyckte att det var lite luddigt skrivet så jag ringde en klasskompis för att be henne förklara. Hon och jag kom fram till att det var luddigt. Tills idag. När hon hade vänt på pappret och där bak, DÄR stod uppgiften!! Jag hade missat att pappret hade två sidor... Helvete!! Och jag som hade skrivit klart arbetet utifrån det vi kom fram till.
Får nu snällt lägga till en del som jag inte fått med. Men tur att det upptäktes i tid ?!

Klantskalle!!!!!!


Trevlig fredag!!
Puss!

Underbar Mellisträff!!

Lite spontant åkte vi en sväng, med packad pickninkkorg full med godsaker. En mellis ute i vårsolen. Kan det bli bättre?? Nja knappast. Nu blåste det visserligen lite men det kan man stå ut med. Barnen kastade sten i vattnet och fiskade med långa vass strån! Och vi bara log! Tina och jag strålade ikapp medsolen. Har jag sagt det förut? JAG ÄLSKAR SOLEN!

 En underbar eftermiddag! Hoppas på fler snart!!

Puss!

SOLEN!

Jag torkar tvätt utomhus, i solen, vid hus gaveln.. Där är det varmt och lite blåsigt. Hoppas tvätten torkar snabbt så jag kan ta in den och lukta på den. Älskar doften från ren tvätt som torkat ute. Låter kanske larvigt men så är det!

Hoppas på mellis ue oxå!!

Jag har studiedag idag och jag har skrivit så armen, handen har kramp. Snart färdig med kladden till arbetet i Social Omsorg, så skönt!!

Måste fortsätta leta..

Puss


Såå glad..

Fick en sån gullig present av mina fina klasskamrat  igår. Jag blev jätte glad och lite rörd. Han ville ge den till mig för han tyckte jag var snäll som hjälpt honom med en jobbansökan..  Sådana där presenter, som kommer helt oväntat, blir man så glad för.. Och det var en ovanlig chokladkaka. Med smak av lavendel, apelsin och rosépeppar. Låter mumsigt va? Har inte smakat då jag ska försöka spara mig till helgen..

Tack snälla du för chokladen!!

Puss!

Hinner inte!!

Hinner inte alls blogga så mycket som jag vill. Men jag lovar att skärpa mig. Igår var det SOL!! Så underbart att man blir tokig. Den lyste så vackert på mig genom buss fönstret. Och den värmde verkligen.. Och varje rast sprang vi ut och stoppade upp ansiktet i luften, så där som gamla pensionärer gör. Nu är den gå gång.. Våren kommer med storm steg och enligt NT ska det vara sol hela vecka. Tur för mig att jag har studiedagar resten av veckan. Ja jag ska verkligen skriva klart tre st inlämmingsuppgifter så ledig kommer jag inte vara men hemma i alla fall, och är solen tillräckligt varm kanske jag kan sitta på framsidan och skriva. Låter inte så tokigt!!

Idag ska vi på studiebesök till TVNO, tvätteriet vid MAxi. Spännande värre.. Eller inte, men ett måste!
Efter det ska alla girls gå till Maxi o äta lunch!

Hann med en rask promenad igår kväll, skulle leka stöd åt en mörkrädd vän som skulle gå hem själv från ett klädparty! Och anledningen till att jag gick så raskt var att jag själv inte var så kartig, men det kan jag ju inte tala om för någon.:)

Nu är det dags att sätta fart, ska snart till dagis!

Puss!

Vårfräscht!!

Älskar våren mer än någon annan årstid.. Så mycket känslor och pirr!! Härliga blommor, fågelkvitter och framför allt solen! Har städat och gjort fint idag. Köpt påskliljor, pärlhyasint och ny duk till köket. Har oxå "handlat" borta hos Anna, hon har allt man kan tänkas. Allt från gardiner, tavlor och dukar. Även lampskärmar och mattor. Hon är lite shoppgalen men älskar henne för det!! "lånade" ett par vår gardiner till köket på obestämd tid. Tack raring för det!!

Tog oxå med min otroligt gulliga gudson på en promenad, tanken var att han skulle sova men han pratade sådant med gudmor så somna var inte att tala om.. Lille vän så söt när de bubblar med hela ansiktet.. Han somnade som tur var fem minuter innan vi kom hem. Mission uträttat!!

Nu ska jag strycka de "nya" gardinerna och koka kaffe, snart kommer mina "tanter" Som Emilia säger!

Puss!!


Lille Oliver, gulligast i stan!!

??

Sitter och river mitt hår.. Vad faaan hände med svenska folkets röster??? Tycker verkligen inte att rätt låt vann..

Ingen direkt schlager, men det ska det väl tydligen inte vara nu för tiden.

Sov gott!!

Grattis Cajsa..

Min mest trogna läsare Cajsa Hallonen har gått och gift sig!!! På vad jag antar var sin blivande makes födelsedag.. Vill bara säga grattis raring!!!

Ha nu en skön semester tillsammans så ses vi till sommaren för lite hallonsnack och plock!!

Kram!!

Moa dag!

Eftersom Moa inte var riktigt frisk i morse fick hon följa med mig till skolan. Jag hade bara en lektion så hon kunde underhållas med lite pennor och målarbok.. Efter det lämnades bilen in för att fixa larmet som var trasigt. Allt gick smidigt och vi kunde efter 30 min åka vidare, Moa mäktigt impad av att "killarna" lagat vår bil sååå snabbt, hon hann ju bara leka en liten stund i Biva´s lekhörna. Känns nu bra att det är i sin ordning med den där bilen så svärfar kan lugna ner sig och inte ringa varje dag och kolla om det är gjort!! Han är för gullig den där Torbjörn, han vill allas bästa men det kommer inte alltid fram så..

Fredag igen, och denna tunga död vecka är slut, den har varit riktigt tung av flera orsaker men det ska väl förhoppningsvis ordna till sig så småningom..

Firade Madde med H som fyller år i morgon, Hon fick av "vårat" tjejgäng ett likadant halsband som jag, fast med namnet på hennes son såklart.. Hon blev jätteglad. Jag hade oxå bakat en vit kladdkaka som oxå blev väldigt uppskattad av de flesta.. 

Undra sa flundra vad det blir till middag!!??

Ha en skön fredags eftermiddag/kväll...

Kramis!!

Huvudvärk..

Moa hade visst väldigt ont i sitt huvud i går kväll, ville inte äta och somnade vid sex med en dos flytande alvedon.
Har ojat och gråtit sig igenom natten, så mamma Maria har inte sovit mycket.. Så då sitter man här, vid datorn och väntar på att få lämna Emilia, sätta på en film till Moa och kanske somna lite i soffan.. Jag missar helt enkelt föreläsningen av en sjukhus präst och även Yvonne från LAH på eftermiddan.. Men så är det...


I morgon är det redan fredag och helgen är uppbokad som vanligt. På lördag ska vi fira mormor som fyllde 81 i tisdags och sen är det ju sista melodifestivalen.. På söndag åker A och barnen till kusin Hilma som fyllt ett år och jag ska ju då ha party (och Cajsa, ja jag såg att du ska äckla dig på någon varm och solig strand)...
Måste väl kanske oxå hinna med en del läsning och så inför veckan som kommer..

Ha en bra torsdag!!

Kram

Palliativ vård!

Vård i livets slutskede, veckan fortsätter att bidra till dåligt mående. Igår pratade Ulla oavbrutet om döden i nära tre timmar. Har man inte dödsångest så lär man ju få och har man blir man inte av med den i första taget. Men tyvärr är det ju så att vi alla ska den vägen vandra, det är det enda vi kan vara säker på.. Förr eller senare och jag hoppas verkligen på senare!!

Tur att jag har mina fina barn när jag kommer hem, som får en att känna sig levande igen...

puss!

Påminnelse!!

RABDIDO party hos mig på söndag kl 16.00.. Även alla som inte fått en inbjudan är så klart välkomna och ni som fått, kommer ni?? Vill veta innan fredag!!

www.rabdido.se

Sov gott!!

Glömde

När jag hade hämtat barnen ville de vara ute o leka en stund vilket jag inte var så sugen på men ok, jag får väl offra mig.. Hade heller egentligen ingen lust at gå in och ja plugga som vanligt. Så vi plingade på hos Tindra och frågade om de ville komma ut. Båda töserna Fredriksson plus Ellinor hängde med.. Och gud vad kul de hade i alla vattenpölar och snöhögar, och när vi kom in var Moa blöt överallt och ville faktiskt helt frivilligt duscha, (hon har lite skräck för vatten på huvudet)...Men på badhuset går det jätte bra, då är det kul.

Kommer några fina bilder!!
 Härligt med blöta, smutsiga och tokiga barn!


Krematoriet!!

Studiebesök på ett av Sveriges krematorium.. Låter det upphetsande? Nja inte särskilt! Lite otäckt, lite spännande, lite ångetsframkallande men i det stora hela ganska lärorikt. Avdramatisera döden, som jag är sååå rädd för.
De som jobbar där är så otroligt proffsiga, har full respekt för den döde ända tills den är i jorden. Massa lagar och regler som följs och inget får gå fel, vilket hon där garanterade att det aldrig gjort.

Denna vecka har vi Tema Döden, i morgon kommer en kvinna från LAH och en sjukhuspräst, och senare i veckan någon från en begravningsbyrå. Kul vecka va? Upplyftande. Känns nu som om det gärna får bli fredag!!

Sängen kallar, fast kl bara är nio..
Kram o god natt!

Bilder från Skafferiet!!

Fika daten med Fia, Tessan och Sheila!!!Snyggve!!

Tessan ville vänligt men bestämt inte vara med, de andra hade inget val!!

Arbetsmiljölagen!!

Spännande värre!! Prov i morgon i Arbetsmiljö o säkerhet. Nu kommer det vara något att läsa, skriva eller plugga varje dag fram till v 15, mer eller mindre!! Känns som om det är övermäktigt. Ni kanske tycker att jag tjatar om det men jag måste få tala om det för alla, jag håller mig inte borta frivilligt. har ju dessutom en fam och hushållssysslor att ta hand om. Önskar att jag hade mer tid och göra roliga saker..

Vill passa på att tacka min kära mamma för en underbar vistelse med många goda skratt.. Du är fantastisk. Din lilla "spaväska"..

Puss!!

Skönt!

Sitter nu i lobbyn och hittade en dator, tokigt va!!?? Precis ätit en god o stabil frukost. Som avslutades med ett färskt wienerbröd!! Mums för själen.
Igår var en bra dag/kväll. Vi badade, bastade, massagerade och pratade. Drack vin, åt god mat och fnittrade om allt från lilla spaväskan och stora Yogaväskan.. Låter säkerligen inte någe roligt för er men för oss!! Hade tankarna på annat håll av fler orsaker som tyvärr hämmade mig lite men jag hoppas att det ordnar upp sig!!

Nu ska vi gå stavgång/sova/läsa/bada..

Puss!!

Ledsen..

Fick nyss redan på att en vän är ledsen på mig och usch vad jag blev ledsen.. Sitter med en klump i halsen. Känns piss!! Väldigt tråkigt att hon känner så för jag tycker verkligen inte att det är så... Hoppas att det kan lösa sig..

Det som sårade mest var att hon tycker att jag puffar bort gamla vänner!! :(

Skulle ha en trevlig avkopplande helg med är nu uppriktigt jätte ledsen...

Dagen har..

... spenderats på KK. Har ju haft ont i nedre delen av magen en tid och nu tog jag ta i det igår kväll. Ringde mina "kompisar" på 1177 och rådfrågade. De tyckte jag skulle ringa vårdcentralen i dag. Pliktroget ställde jag kl för att vara bland de första som ringde. Den trevliga kvinnan tyckte jag skulle höra av mig till Louisa mottagningen, vilket jag gjorde. De hade semester så jag ringde en annan "kompis" som är chef på barnmorskemottagningen. Hon hjälpte mig att få en jourtid på KK.. Fick en tid kl 11.15 och fick väl vänta till tolv innan jag fick träffa Iris! Mycket noggrann och trevlig kvinna med en student vid sin sida. Blev då undersökt två gånger och det är ju bra, second opinion direkt. Det kändes och klämdes och ultraljud... Inga cystor, ingen tumör och heller ingen bebis!! Trodde jag inte heller men man tänker ju tanken en och tillomed tre gånger!!

Den enda förklaringen är att min spiral gjort ett litet sår på livmodern som då blir lite "irreterad", ska gå över av sig självt! Men om det inte gör det så skulle jag givetvis återkomma. Det togs såklart oxå en del prover, bland annat urinprov, och fyra rör blod!! Svar skulle komma i veckan som kommer!!

Det var allt som jag hann med idag på min "lediga" dag!!

I morgon åker jag på SPA!!!

Myspys med mamma o Anna!!

Trevlig kväll!

Nu har det kommit!!

Mitt fina halsband.. Ett himla fint sådant, ska ta ett kort på det när min kamera kommit hem igen..

Har fikat med brudarna och gud vad vi hade att prata om, vi har inte setts på ja jag vet inte hur länge.. Fyra tjejer som är på helt olika ställen i livet, har en del att berätta. Vi måste verkligen ses oftare..

Kom hem nyss till en liten go familj, Emilia fryser (feber kanske), Moa kollar på Familjen annorlunda för trehundrade gången denna vecka och A har stekt pannkakor, vilket var mums efter en dag med dålig mat!!

Nu ska jag ta tempen på Emilia och sen duscha för att sedan krypa ner under filten i soffan till någe bra på tv!!

Kram

Tjejträff..

Idag ska jag träffa mina vänner sen länge. Har inte setts på jäääättteee länge och det är så tråkigt. Men idag ska det bli av, vi ska träffas på Skafferiet och fika och prata skit.

Girlsen heter Fia, Sheila och Tessan. Vi jobbade alla ihop på Postens gruppreklam central i många härliga år.. Vi ska ev plaera en fest för alla gamla godingar!!

Nu är jag visst efterlyst av klasskamraterna, ha en bra dag!!

Kramis!!

Kanske måste..

Bli mer tacksam över vad man har, inte ta allt för givet. Bli mer ödmjuk och uppskatta småsaker. Min underbara mamma har sagt många fina, tänkvärda saker till mig genom åren. Både när jag varit glad men även när jag behövt tröst!!
Tex: Det som inte dödar en , det stärker en.. Sååååå sant
        Det finns inget ont som inte har något gott med sig..
        Den som är frisk önskar sig tusen saker, den som är sjuk bara en, att bli frisk..

Anledningen till att jag skriver detta är att en vän, nyskaffad sådan, har under livet varit med om massa konstiga, tråkiga och hemska saker.. Och ändå står hon på benen och är en TOPPEN tjej!! Inte illa. En del skulle inte orkat och gjort slut på detta, men inte denna tjej!!
Idag har hennes mamma opererat sig, för en hemsk sak, förra veckan var det sambons tur att gå till doktorn och inte nog med det pappan blev inlagd... Allt på en vecka.. En "olycka" kommer sällan ensam som man brukar säga..

Säger bara, börja uppskatta det du har!!

Love!!

Harry- Boy 2 år!!

Idag fyller min fina lille brorson två år!! Grattis Harry-Boy!! Vi firar honom på söndag efter att hans mamma, farmor och faster varit på spa och förlustat sig!!

Puss Harry, älskar dig!!

Hualigen..

Det blir bara mer o mer.. Almanackan är fulltecknad fram till v 14.. Nu precis fått en gruppuppgift i MSK. Madde H, Emelie och jag ska fördjupa oss i ämnet ROMER. Varför vi har fördommar, klädsel, deras kvinnosyn, snor de saker under klänningarna??

Ett mycket intressant ämne.. Vi ska försöka göra ett studiebesök hos Baki Hasan....
Samt sjunga några sånger och ev klä oss som en Rom, vad tror ni om det?? Kan oxå ha skojat.. Vi struntar nog i sången och kläderna.. Men kanske bjuda på romerska bågar!! :)

Nu MÅSTE jag seriöst leta info..

Ikväll är det föräldramöte, sen sängen för tröttare kan ingen vara..

Puss!

Jag vet nått som inte Ni vet....

Lalalallaalaaala!! Älskar att ha hemlisar!! Ska oxå dra ut på vad det är.. En del vet, och en del kanske kan gissa och en del har väldans fel.. Den som lever får se!!

Puss!!


Då var det bokat!!

På lördag åker jag på SPA.. Med mamma och svägerskan Anna!! Mycket trevligt och det ska bli så skönt!!
Bada, ev en behandling, god mat, trevligt sällskap och skön sömn i hotellsäng..

Bara prata, skratta och koppla av!! Ohh vad jag längtar till lördag!!

Puss!


Smoothie!!

Jag har fått pippi på smoothie, sen Madde och jag var på coffe house by george! Ätit/drukigt det hela helgen och så även idag.. Det är så gott och går att variera i det oändliga. Mycket gott!!


Egengjord... Vaniljyoghurt, jordgubbar och krossat linfrö, o några skivor banan.. Mums!!

Hepp!

Mina älsklingar!!

Gör nu gympa framför tv.. Bollibompa killen dansar och stampar och gympar.. Och de hänger efter.. Och skrattar. De ser sååå glada ut mina fina...

Tänk att man kan älska två "jävulsungar" sååååå otroligt mycket!! De kan verkligen ta musten ur en ibland men ändå slutar man aldrig älska.. Tänk om det var så med ens partner oxå.. Nu menar jag INTE att jag INTE älskar A men ibland känns det hopplöst och tokigt.. Men inte nu...Nu e faktiskt allt bara bra!!


Hoppas ni får en bra dag!!

Pöss!!

Blocket.se

Helt otroligt!! Jag är helt stum. Trodde jag aldrig!!

Kl kvart i två idag la jag ut vår bil på blocket. Två hade det ring tio pers varav en från Oskarshamn som skulle sätta sig i bilen direkt och åka upp hit (ca 12 mil)... För en bil han aldrig sett förutom på blocket. Sen till halv tre hade det ringt yttligare 15 pers.. Totalt 25 personer som ville köpa vår, enligt alla, svårsålda bil. Men icke sa nicke... Det gick fortare än tåget. Killen från O-hamn kom till Norrköping till utsagd plats och köpte den direkt. Prutade 2500 kr för att han var tvungen att byta hjullager fram.. Ett ok pris ändå!!

Så nu är den såld och vi glada...

Puss!!

Mariadagen..

Igår hade jag namnsdag, sånt brukar jag komma ihåg men inte denna gång. Mamma ringde och sa grattis och då påminde A om detta. Han stack till affären och köpte färska frallor, juice, ingredienser till en mycket mycket god smoothie!! Och en knippe tulpaner. Och jag blev så glad!! Det var typ femte gången på åtta år som jag fick blommor av min älskade!!

Och det är lite som han själv säger, man ska inte göra det för ofta så det blir en vana, för då uppskattas det inte lika mycket. Nu blev jag ju givetvis VÄLDIGT glad!!

Dagen spenderades sen hos fam Gran.. Vi var ute och jag tvättade bilen och sen fikade vi och efter det hämtade vi upp A som varit hos bror Palle för en PS3 dag.. Grabbig värre!!

Hemma va det ju som bekant melodifestival och en relativt bra omgång.. Agnes och Sarah var toppen!!

Love!!

RSS 2.0