Skönt att åka bort, jobbigt att komma hem...

Det är med blandade känslor jag åker bort och med samma blandade jag kommer hem. Jätte mysigt att packa och åka iväg och bara vara. Det gjorde vi i tisdags eftermiddag. Jag fick gå lite tidigare från jobbet så jag hann hem och träffa min kära svärfar som var på besök. Efter att han åkt bar det iväg till Nyköping. Andreas bror, Palles, flickvän Lina s syster har en sommarstuga där som vi fick låna. Jätte fint ställe. Vacker utsikt över Långhalsen. Där har vi drukigt drinkar, badat spelat yatzy och alfapet och bara umgåtts. Inte behövt städa, tvätta eller annat tråkigt, bara varit. Och idag åkte vi hem. Det är ju alltid jätteskönt att komma hem och sova i egen säng o.s.v men nu är man ju tillbax i vardagslunken igen. Satt direkt igång med en massa måsten. Nåväl vi åker ju förhoppningsvis till Öland på måndag om allt går som planerat. Då är det dags igen att packa ,åka, komma fram, koppla av, mysa, bada, leka och så vidare!

Kram kram

Han ställde inte till en scen..

Den hemska mannen ställde inte till en scen vid ankomst utan han bara gled in, ställde sig lite kaxigt vid disken och var allmänt kort i tonen. men han sa inget om det han sa till mig.. Det var skönt, alla gick ju och väntade på honom hela dagen. Både jag , repan pesonalen och vår Kerstin Ellis som han verkligen skulle skälla på..
Skönt att det gick lungt till..

Efter jobbet hämtade min kära familj mig och vi åkte till Sandviken och tog en god italensk glass.. Efter åkte vi hem och la barnen och slog oss ner i soffan till en ganska konstig film med Angelina Joulie/Pitt..

Och nu är jag tillbax på jobbet. Dagen började med att vårt bokningsystem hade lagt av under natten så det stod att vi hade överbokat med 119 rum till idag! Inte alls bra men nu har det ordnat till sig.

I morgon är jag ledig så ikväll åker vi med Andreas två bröder till Nyköping, ska bo i en liten söt stuga till torsdag. Det ska bli skönt att komma hemifrån ett tag.

Återkommer med bilder på torsdag (om jag kan lära mig hur man lägger in dem)

Sola och bada med Pina colada!!

Lägg locket på bara!!

Vi är väl typ sams nu.. Eller vi har inte rett ut allt men Andreas tycker att nu är det bra, nu låssas vi som om inget hänt.. Det blir bra eller??

Jag tycker inte det men jag orkar inte vara osams längre, mår så dåligt över det.

Ska snart styra kosan till jobbet. Hoppas att jag missar den galne mannen som kommer ställa till en scen vid ankomst!

Hörs vidare i kråksången...

Kul Kul!!! NOOOTTT

Det var inget bra att jag blev ensam idag, FY Fan vad det ringer. Folk ringer dessutom och är argsinta. En man krävde nyss att han skulle få lämna sin hund här, för vi hade lovat att fixa det, vi skulle bokat hunddagis till honom. Han ska komma i morgon och vill då eller rättare sagt ska prata med vår chef då.. Kul morgon hon får, bra start!!

Vill gå hem nu så jag kan njuta lite av solen idag..

kram kram!

Söndag igen..

jaha då sitter man här igen.. och ensam dessutom. Skulle jobbat ihop med en kille som heter Mattias, men han ville hellre vara ute i solen idag! Konstigt va?
Det gör ju inget så klart om morgonen kunde börjat lite bättre! Lite strul kan man säga så här knappt en timme in på arbetsdagen.. men det löser sig nog...

Jag skulle oxå hellre vara ute i solen idag, men vi bytte lite Mattias o jag så nu blir jag ledig den 3 e så jag kan gå på 30 årsfest gånger 2! Det blir nice.

Hörs!

Skapligt romantiskt...

Måste bara berätta en sak. I går fredag, skulle Andreas o jag fira vår 6:e förlovningsdag.. Jag hade planerat den in i minsta detalj med en massa romantiska inslag som skulle överraska Andreas under dagen!
Det började med att Emila hittade kortet jag skrivit och som låg på mitt nattduksbord. Det gav hon till Andreas så fort hon vaknade (jag sov då). Kul kul. Jag blev jätte besviken på att han redan läst det, blev då lite ledsen (som Andreas inte kunde förstå,) han tyckte att om jag inte ville att barnen skulle ta det skulle jag inte lägga det där. Ok kanske sant men ändå pisstråkigt!

Så då var hela mogonen förstörd och Andreas kunde verkligen inte förstå vaför! Och bara det kan göra vem som helst ledsen. Så hela dagen var jag ledsen o han oförstående vilket slutade med att vi blev osams!!! Så det var den förlovningsdagen det!! Som sagt väldigt romantisk. NOT!! Jag måste sluta ha romantiska fantasier om saker.. Det blir aldrig som jag tänkt i alla fall!!

Till saken hör oxå att vi fortfarande är osams.. Jag vill att han ska förstå att jag blev ledsen när allt gick åt pipan!

God natt, nu ska jag sova, ska upp o jobba i morgon!

Ohh vad jag älskar sverige..

Idag har det varit en helt underbar dag. Jag gick upp tidigt och började göra pasta sallad innan resten av familjen vaknat!! När den var färdig väckte jag dem med frukost, dock inte på sängen..
Sedan bar det iväg till Virlången, en fin liten sjö i Sörmland.
Där väntade mamma o pappa och sen kom Palle och Hilma. Granntjejen Denice fick oxå följa med!
Vi badade i 25 gradigt underbart vatten och ville aldrig gå upp. Barnen badade som fiskar.. Till och med Moa som annars kan vara lite feg!

Nu har vi kommit hem och tagit en välbehövlig dusch och ätit lite.. Snart vankas det lördagsgodis för både liten och stor..

Och sen kanske en liten baccardi till den stora!

Ha det!

Hej och härtligt välkomna....

Nu är tanken att jag ska börja blogga..Vi får se hur det blir men jag lovar att försöka. Det var min trevliga arbetskamrat Hanna som fick in mig på det här. Hon har en sådan kul blogg som man bara måste läsa varje dag.


Jag heter Maria och är snart 29 år. Har sambo, Andreas 28 år och två barn, Emila fem år och Moa två år. Jobbar för tillfället på Vildmarkshotellet i Kolmården som bokare av rum för sommaren. I augusti ska jag ta steget ut i vuxenvärlden, jag ska börja plugga till undersköterska. Det känns lite konstigt, det var ändå tio år sen jag tog studenten och då gillade jag inte alls att plugga men nu är det ju på mina villkor så det blir nog bra!

Nog om det!

Välkomna!


RSS 2.0