Tjohoo!!

Jag vann det fina kuddfodralet på Tradera nyss...... 136 kr!! Inte dåligt!! Och snyggt är det..

MARIMEKKO svart kuddfodral stl 45x45

Hoppas bara att jag hittar ett fint överkast till....

Pumpa!!

När vi var o handla i går ville Emilia så gärna köpa en pumpa som vi skulle ha på trappen.. Den skulle ha sicksack hatt och ögon..
Så här snygg blev den..


Det har varit ganska lugnt (med bloggandet, inget annat)!!

Har haft så mycket att göra med vårt sovrum så jag har inte haft tid att skriva, inte heller ork.. Efter jobbet i lördags kom jag hem till en sambo som målade tak.. Nice, vilken skillnad det kan bli med lite färg. Trodde att taket var vitt men ser ni det var det inte. Men nu är det vitt.. Fortsatte att grundmåla delarna till sänggaveln. Barnen hade mormor o morfar hämtat för en mysig helg bara för att! Sen åt vi gott och Maria drack faktiskt både Baileys och cider och blev faktisk onykter.. Inte bra alls, mådde tillomed lite illa. Resultatet av för LITE drickande säger mina vänner! Och det kanske stämmer, får försöka jobba på det lite. Åt visst lite godis oxå..


Och i söndags kom en hyvens kille och hjälpte oss med sänggaveln.. Blev kanon..

Och i går tapetserade vi hela rummet och spcklade o spacklade o spacklade och i mellan det slipade vi lite oxå.. Kändes som ett evighetsarbete men det blev jättebra!

Och idag har vi lagt färdigt golvet och flyttat in möblerna igen. Nu fattas bara sängbenen sen ska det vara klart! Ja, inte klart men nästan. Det ska ju till en del lull-lull oxå såsom gardiner, överkast, kuddar, tavlor o annat smått o gott!!

På torsdag kommer en mäklare hit och ska värdera om vårt hus/lägenhet. Vi planerar och lägga om våra lån lite. Ska bli spännande att se vad det gör att fixa till lite hemma. Sist vi värdera var den värd 275.000 plus minus 25.000. Men då var inte altan färdig, inte heller lilla toan och köket .. Så vi får väl se..

Vi har väl oxå tänkt vara med barnen oxå o göra någe kul.. Vi har ju trots allt höstlov tillsammans alla fyra!

  Mr handyman nr 1

  

 
   Mr handyman 2
 
 
Det färdiga resultatet!! Vi är så nöjda...

Nu ska jag lägga mig, lite mör i kroppen..
Kram kram!

Sista dagen!

Igår var det sista dagen på praktiken.. Kändes lite konstigt men jag kanske kommer tillbax.. Vet inte vad det var med mig och Pia (handledaren) igår. Vi bara flamsade hela dagen.. Pia hade en snygg "stig helmer" tofs mitt på huvudet som jag inte vågade säga men tillslut kunde jag inte hålla mig utan talade lite snällt om att den fanns.. Vi försökte med allt för att få bort den. Tex med ett skoskydd, sånt man har på sig på fötterna när man går in hos brukarna.. Men inget gick. Sen kom Pia på att hon hade spray i väskan så jag sprejade ganska mycket och till slut la den sig ner lite..


Blev ett litet sorgligt avslut med alla men jag ska tillbax på mån eller ons och bjuda på lite fika,,

Nu kom en kompis som ska hjälpa oss med att bygga sänggaveln..
Ska assistera med lite kaffe nu...

Kommer lite bilder före o efter snart!


 Pia!!

Fotografering!

Idag var det dags för den årliga fotograferingen på dagis. Vi gick upp tidigt för att få till frisyren som Emilia sa.. Hon ville först ha krusat hår men ångrade sig och ville ha lockat. Det var bra att värma tången o sen börja locka, vilket tog ett tag. E blev otålig flera gånger och ville avbryta. Jag sa då att det inte blir så snyggt med halva håret lockigt och halva rakt och då ville hon fortsätta. Hon blev så himla söt. Fick oxå ett hårspänne i luggen som är för lång att ha utsläppt och för kort att ha bakom örat. Hon ville oxå ha glitter ögonskugga. När det väl var dags blev hon visst lite nervös men det släppte fort för killen som tog kortet sa bajs och det var ju så klart jättekul.. Moa var oxå jätte fin med ett hårspänne. Men hon ville inte ha lockar för det gör jätte ont. De tog ett varsit kort och ett syskonkort. Fröken Malin sa att det gick jätte bra så det hoppas vi på.

Efter fotot gick vi till Tindra o Tuva o lekte och mamma Anna bjöd på lunch. Vi fick Sjömansgryta. Det var jätte gott så det kommer läggas till på menyn hemma..

Väl hemma städade jag lite i väntan på att A skulle komma hem och jag kunde gå till "jobbet".

Nu sitter jag och väntar på att kl ska bli halv sju så vi kan åka till nästa brukare. En kort dag idag, halv fyra till halv åtta. Lite lyx så där på fredagen.
I morgon är det sista dagen för mig, känns faktiskt lite tråkigt måsta jag säga. Kommer sakna en del som jobbar här och en del brukare. Men samtidigt ska det bli skönt med en veckas lov och sen skola igen.

I morgon börjar vi med sovrummet. Äntligen....

Hörs!!

Blå mössa!

När mamma o pappa var på Mallis var de tvungan o ha så här snygga mössor på sig när de badade. Och när barnen duscha hos mormor i tisdags lånade de dem.. Snygga va??

 

 
  

Gillar inte femte sjukan...

Igår kväll var det hemskt.. Lilla Moa var röd som eld på hela kroppen. Först fick hon bada (rekomendationer från sjukvårdsrådgivningen) det hjälpte väl lite och hon somnade skapligt, men efter en timme vaknade hon och var galen. Det kliade o kliade. Stackars gumman. Baddade då ed alsolsprit som ska lindra klådan. Var ju bara lite på botten kvar så klart så jag sprang över till Anna o kollade om hon hade. Hon hade både alsolsprit o kylbalsam som jag fick låna! Tack! Smörjde in henne och hon somnade. men fem ggr i natt har jag varit uppe och smörjt på nya fläckar. Ganska jobbigt. men idag verkar det mycket bättre. Men det röda kommer o går stod det på nätet när jag läste. Alla barn har den här sjukan bara det att på en del barn kommer inte det röda, men så kalrt så skulle Moa få för fem..Det värsta är att det kan hålla i sig från en vecka till flera månader stod det och då blir vi galna, både Moa o jag!
Femte sjukan är alltså en av de sex barnsjukdommar som finns. De andra är tex scharlakansfeber, röda hund och tredagars feber! En annan sak som är tråkig är att Emilia säkert oxå får det och även A o jag kan få det. VILL INTE!!

En bild på lilla Moa i badet igår..
 Det här är inte så mycket om man jämför med senare på kvällen, då var det mer rött o på hela kroppen...

Röd!

Idag när jag väckte Moa fick jag en chock, hon såg inte klok ut. Helt rödprickig i hela ansiktet och rödflammig på resten av kroppen. Ringde direkt 1177 (sjukvårdsrådgivningen) och de frågade en massa frågor tex om hon var svullen i ansiktet, kring mun o ögon och ja det var hon verkligen. Hon ville då att vi skulle åka till barnjourmottagningen på sjukhuset. kl var ju sex så vårdcentralen var ju inte öppen.. Vi packade in oss i bilen, Emilia fick åka till dagis och Moa o jag fortsatte vidare till stan. Kom till mottagningen precis vid skiftbytet och rond.. Alltså fick vi vänta en bra stund. Vid tio fick vi träffa överläkaren som konstaterade att Moa fått femtesjukan.. Har aldrig hört talas om det förr.. Ett virus som ger barn en massa utslag.. Så mycket konstiga saker man får lära sig.. Blev hemskickade. Nu är hon som vanligt i humöret men fortfarande röd överallt..



Sen var det dags för tandläkar besök för Emilia. Hon var jätteduktig, bortsätt från att hon inte ville sitta i stolen själv så jag fick oxå åka tandläkarstol. Alla tänder såg fina ut och vi blir kallade igen vid 6 år!

Efter det var vi på biblioteket och kollade, skulle låna böcker men jag hittade inte mitt lånekort så vi läste bara lite sen åkte vi. Planerar att åka tillbax i morgon om jag hittar kortet..


Har oxå hämtat lite saker från byggtjänst till sovrummet. I helgen börjas det!!! Tjoohooo!!

Puss!

Idag..

Idag var jag tillbax på praktiken efter en veckas frånvaro pga av barn som varit sjuka. Inte alls kul men tyvärr sådant som händer.. Och idag gick det bra, förutom att min handledare hastigt o lustigt blev sjuk så hon gick hem. Fick då hänga med en tjej som heter Lena. Det gick så klart oxå bra!! Jag kommer faktiskt sakna hemtjänsten i Kolmården, trodde jag inte att jag skulle säga för fyra veckor sen.. Men som sagt man är inte sämre än att man kan ändra sig eller hur??
Och jag är inte rädd att erkänna när jag gör fel..

Nu är jag hemma och barnen leker. Det ska bli pannkakor till mumsmat idag..

Just det, fick höra att min kära brorson spenderat natten på sjukhuset. Hade visst svalt en glasbit.. Inte alls bra. Han hade visst oxå kruppat lite. Ingen rolig natt alltså för Magnus o Anna.. Men nu är de hemma igen. Skönt.

Om ni läser detta raringar så tänker jag på er.. Puss!

Kramis

Så här fint blev det..

På min trapp. Fick fina ljung av mammsen min.. Ho e för snäll hon. Älskar min mamma så oerhört mycket. Hon e så fin. Lika fin som trappen :)

Kommer även någon bild senare på när lyktorna lyser för då e det riktigt fint..

  

   
 

 Mammsen med sin mammsen...

Väntar o väntar....

.. på väldigt mycket. T.ex att vi ska börja göra i ordning sovrummet, att jag ska vinna pengar så man kan sluta oroa sig hela tiden för dyrare el och julklappar och annat, att det ska bli jul, att få börja skolan igen, att mina barn ska sluta vara osams hela tiden, att vi ska gå ut i solen, att fylla år(älskar det), ja en massa saker som ni ser.

O allt beräknas hända inom en kort period på ca tre månader, allt utom att vinna pengar. Det är väl ingen risk att det händer någonsin eftersom jag inte är någon flitig spelare eller trisskrapare!!


Nu bryter visst Moa ihop igen för sjunde gången idag så jag måste förmedla fred..

Hörs!!

Lite bilder från gårdagen..

Vi hade en mycket trevlig em och kväll med fam Fredriksson/Svensson.

Lite bilder..
 Moa håller Oliver..

 Emilia håller Oliver

 Anna-Panna

 Oliver...

Myshelg!!

Det är mycket mys nu!! Jag är visst inne i en sån period just nu.. Älskar tända ljus och fina saker, älskar att göra om och få nya saker. Det piggar upp så här års!
Igår skulle vi dricka vin, men det gick inte så bra. Tycker ju inte så jätte mycket om vin. Men cider gick bra. Vi åt god mat, fläskfilé, klyftpotatis och mumsig sallad och Andreas äpplekaka till efterrätt.. Camilla var överförtjust. Sen så vi på Wedding craschers, en ganska rolig film faktiskt och jag lyckades hålla mig vaken hela filmen. Ända till halv tolv.

Idag har jag jobbat på Vildmarkshotellet, i frukosten. Det gick jättebra och idag var det riktigt roligt. Tiden bara springer iväg och det är ju skönt.. Nu sitter jag och väntar på att Anna och hennes familj ska komma. A och Fisken ska rita upp vår nya sänggavel och mäta o trixa och barnen ska se en film och äta popcorn. Jag har lovar Tindra det länge så nu ska det bli av.. Tror de ska se någon ny "Lilla sjöljungfrun". Grabbarna hinner nog med en o annan öl oxå och jag ska faktiskt ge mig på vinet ikväll. Jag har lovat!!

Igår bjöd jag på lite grejer på http://www.tradera.se/ , saker som jag vill ha i mitt nya sovrum. Vann fyra fina ljusstakar.. Kostade bara 61 kr..


"Ljuslyktor"!!!Lätta att byta!!Marimekko!FRI FRAKT

MARIMEKKO svart piene unikko kuddfodral 45x45
Hoppas oxå jag vinner de fina kuddfodralet som jag oxå bjöd på, blir fint på sängen!!

Det börjar närma sig!!

Alltså min födelsedag!!

Här kommer min önskelista!

1." A piece f cake" av Leila Lindholm (Bok)
2. Soda Streamer
3. Överkast till min nya säng
4. Namnsmycke från www.familjesmycken.se
5. En stor vas, typ tulpanvas från Ikea. A slog visst sönder min en dag, av misstag förstås..
6. Marrimeko kuddfodral från Tradera, oxå till mitt nya sovrum
7. En resa kanske till ett varmt land!!! (vet att jag tjatar men jag vill så gärna och att önska sig saker är fortfarande gratis!!!)

Höstmys nr 2!

När jag blivit färdig med utemys kom A hem med en påse baksaker o satte igång med diverse bak.. Han hann med tre olika sorters godsaker. En knäckig äppelpaj från Ica Buffe tidningen, en tigerkaka och några nörkakor.. Jätte bra när man ska försöka undvika godsaker.. Men men..

Idag mår vi bra bortsett från lite hosta. Sovit bra och dagen har börjat bra så då hoppas vi resten oxå blir bra!

Ikväll kommer förhoppningsvis min kära vän Camilla och äter fläskfilé med klyftpotatis..
Så nu e de dags att sätta igång att plocka lite och dammsuga..

Hej svejs!



Några bilder från utemyset kommer snart, måste visa er för det blev så mysigt!!

Höstfint!!

Idag har jag varit ganska slö, inte gjort så mycket. Tills nyss. När jag var på väg till tvättstugan fick jag värsta fixar lusten. Planterade om murgrönorna som jag haft på altan, i nya krukor och hängamplar på trappen. Satt oxå upp mina fina lyktor som jag fått av min fina vän Anna. De ska jag ha för vana att tända på kvällarna så det blir mysigt.. Älskar ljus av alla dess slag.
Nu kom A hem från jobbet med lite cider som jag ska dricka i helgen, fick lite lust att dricka cider. Det händer kanske fem ggr på ett år så jag är värd det!!

Nu väntar tvätten igen.. Hörs!

Hemma apoteket!!



Detta är vad som står framme dygnet runt i sjukdomstider..

Oj oj vad fint det kommer att bli..

Idag har jag varit på Byggtjänst i Kolmården och beställt en hel del till vårt nya sovrum. Ny fondtapet, tapet till de andra väggarna, golv (rustik ek), underlägg till golvet så kallat foam, takfärg, nya lister, sprayfärg till ramarna som jag ska måla om, tapetklister, och allt material till vår nya sänggavel. Blev en hel del och med lite rabatt blev den 5000 kr. Men då blir det ordentliga saker och framförallt väldigt snyggt!!

Och v 44 är det tänkt att vi ska börja!! Längtar längtar!!

Nu är det sjukhuset på tv! Kramis på er!

Vilken natt!!

Usch vad jag är trött! En timme efter att jag somnat kom Moa med skällande hosta och jätte hög feber, fick Ventoline mot hostan o Alvedon mot febern. Sedan låg hon som en igel mot mig och flämtade och hostade. Efter ett tag fick jag nog o frågade henne om vi skulle gå in till hennes säng. Det ville hon och jag bar in henne. Det tog inte lång stund innan hon sov. Skönt tänkte jag. Sen tog det väl någon timme till så kom Emilia yrandes in och pratade om att hon inte ville ha frukost. Då var kl halv tre. Kännde på henne o hon var lika varm som Moa. Gav henne en supp (det enda som tar ner feber på henne), och då började hon hosta hon me, lät oxå som en hund. Kul kul. Gav henne Ventoline och hoppades på att hon skulle sova men icke, hon yrade vidare. Då gick jag o la mig på soffan. Somnade som en stock. Tills A gick upp vid fem, då vaknade Moa. Jippie!! Det var bara att gå o lägga sig igen inne i sjuksängen. Moa, Emilia o jag. Sov en halvtimme sen sa E: -Jag vill se på tv... Då satte sig M upp och sa: - Ja med!

Så in med dem i vardagsrummet och på med Nickelodion.. Dora! Tack för att Dora finns, båda barnen gillar henne.. Fick sova ca en timme innan M o E var sååååå hungriga. Så nu har vi ätit frukost och jag väntar på att Våra bästa år ska börja.

Hörs senare!!

30 minuter igen..

Trenden håller i sig.. Efter en god kyckling soppa med vitlöksbröd ringde jag Anna och bestämmde kl sju för en promenad, super skönt väder dessutom. Känner mig glad att jag tar mig ut ett par gånger i veckan.

Hemma väntade en ganska trött o hostig donna, den stora, den lilla hade redan somnat. Så jag blir nog hemma i morgon och sen är jag ledig på onsdag o jobbar kväll på torsdag så då hinner de krya på sig lite. Moa har krupphostat lite natten till idag så hon kanske oxå börjar bli lite sjuk. Hoppas bara att natten blir lugn.

Nu ska jag duscha och se på City Akuten..

Tack Anna för sällskapet, i morgon kanske vi kan ta tag i håret? Kram

Tack Pia!

Ho e så snäll min handledare. Hon sa så bra saker om mig till min lärare. Det känns skönt.

Nu ska jag åka hem och ta hand om lite sjuka barn..


Hej hej!!

Mys me mamma!!

Mamma o pappa kom och sa hej till mig igår.. Hade köpt lite till barnen och en flaska Bailays mint till mig. Mums..
Jo mamma o pappa tog med sig Magnus o Anna o Harry och vi åt lite och kramades.. De hade haft en kanon vecka. Så roligt för dem, o nästa gång hoppas jag att vi kan åka alla tillsammans, åka till solen och bara koppla av o sola. Tänk så underbart!
Efter att de åkt såg vi lite på tv och sen somnade barnen. Då såg A och jag på en bra film...

Nu ska jag träffa min lärare Annika för en halvtidsbedömning. Går nog bra!!

Hörs!

Äntligen hemma.

Kom att tänka på en sak, mamma o pappa har ju vairt på Mallis en vecka. Och gud vad jag har saknat dem. Alltså de kan ju gå en vecka utan att vi ses annars men bara för att de varit borta känns det mycket längre sen. Mamma o jag pratar ibland flera gånger om dagen  o nu har vi pratat varannan dag. Så då känns det konstigt. Men igår kom de hem och allt har varit jätte bra, o jag tror att de har kunnat koppla av någelunda i alla fall..

Hoppas att de tar bilen till mig i eftermiddag...

Älskar Er mamma o pappa!! Välkomna hem till kylan..

Puss

30 minuter..

Jag känner mig duktig, jag har nyss kommit hem från en promenad med min vän Anna, det är så trevligt. Vi har mycket att prata om varje gång. Vi har en förkärlek att kolla in i andras fönster så vi går där det finns mycket fönster.. Nu ska vi se på IDOL..

Hörs












































































































Älskar dom, mina små tomtar!!




Fredag!

Då var det fredag igen och slut är den oxå snart! Jag har varit ledig och barnen o jag har verkligen tagit det lugnt, åt frukost sent och våfflor till lunch och sen vid tre gick vi o mötte A vid bussen. Handlade lite fredags mys och på vägen hem gjorde vi en liten bergsbestigning. Emilia visade vägen!

Väl hemma ville E leka med Tindra så nu är de i full gång..

Sitter nu o funderar på vad som ska ätas idag..



Moa Tomtemor, Emilia prinsessa o Tindra pepparkaksgubbe

Badhuset!!

Idag var en bra dag igen.. Det gick bra på "jobbet", börjar verkligen komma in i det och tiden går jätte fort när man väl är där.. Och min handledare är toppen.

Slutade skapligt idag så jag for hem och packade badsaker och matsäck och hämtade barnen på dagis och styrde kosan till stora staden. Där hämtade vi pappa Andreas vid hans jobb och åkte vidare till badhuset. Vid halv fem kom Magnus, Anna och fasters lille plutt Harry och joinade oss, vi hade en mycket trevlig eftermiddag i en ganska sunkig simhall. På en del ställen är det verkligen dags att fräscha upp. Den nya delen är ju jätte fin men i den gamla vill man knappt gå på golvet.

Ikväll är det lite fredags känsla över kvällen. Jag får ju inte njuta i morgon eftersom jag jobbar på lördag o söndag. Känns lite trist men jag jobbar bara två helger till så det får väl vara oik..

Väntar med stor spänning på mina kort som Madde tog på barnen.
Och så väntar jag tills min kära mor o far ska komma hem igen.

Lite bilder från badhuset...

  
  
  Lille Harry!!

Kommit igång igen..

Tack vare min vän Anna ska jag komma igång igen med min motion. Vi ska tillsammans gå minst tre gånger i veckan, lite beroende på arbetstider för mig och hennes Fisk! Var ute en kortis igår och jag har nyss kommi hem frn dagens tur.. Känns bra!

Pratade med min kära mor förut och de har det toppen på Mallis, 25 grader lagom och sol. De bara myser och vilar upp dig, det förtjänar de verkligen. Mamma kanske packar ur sin tunga ryggsäck för en stund. Kan ju alltid hoppas.

I morgon efter jobbet är planen att åka till stan och joina Magnus o Anna o Harry på badhuset, hopppas att det går att genomföra. När vi ska planera något brukar alltid något barn bli sjukt men hoppas hoppas!!

Nu är det snart dags för Mikael Persbrandt på tv.. Han e för bra han..(o snygg som få oxå)

Sov gott raringar!!


Jag gillar att vara ledig!

När man är ledig så här en dag eller så tycker jag att det är väldigt skönt, man slipper väcka barnen, slipper stressa iväg till dagis, slipper mycket jobbiga saker. Man kan dra sig i sängen, läsa tidningen i lugn o ro, sitta länge vid frukosten, duscha och framför allt se på Våra bästa år!! Sen tycker jag INTE om att bara vara hemma o göra samma saker varje dag, det är så tråkigt..

Som sagt var jag i stan idag o träffade Madde, min klassvän. Hon tog väldigt många fina kort på barnen. Återkommer med ett smakprov när jag får dem.

Var nyss ute o gick med Anna, vi gick visst förbi affären o då kom Anna på att hon skulle baka Brownies som hennes syster Tina gjort. Då stanade jag hos henne en stund som moraliskt stöd..
Nu ska jag snart se på Maria Werns sista avsnitt av Främmande fågel..

Anna lovade oxå att hon skulle komma förbi med ett smakprov när godbitarna var klara! Hon e för go den tjejen!! En mycket fin vän ska ni veta!

Nu kommer en trevlig syn ut från duschen, måste kanske mysa lite med honom..

Kram på er!

Höst mys!!

Idag ska barnen o jag till stan och mata änderna, ta en promenad runt strömmen, Åbackarna. Samtidigt ska min nyfunna vän Madde fota barnen, det är ju ett strålande väder ute så korten blir nog jättefina!
Madde är super duktig fotograf så det går inte att misslyckas!

Kvällen igår på "jobbet" var ganska roligt faktiskt, trot eller ej men det var det. Min handledare var tillbax från sin semester och hon hade blivit sjuk så hon höll sig lite i bakgrunden för att inte smitta de gamla, så jag fick göra ganska mycket, vilket kändes bra! Som tur var hade vi mycket dubbelbemanning så vi var ju tre.. Kvällen gick oxå väldigt fort.
Är hemma idag för barnens dagis är stängt, fröknarna har planeringsdag.

Ska nu försöka få tag på min vän Anna o se om vi ska leka en stund på förmiddagen..

Hörs!


Ny panna!!

I morse kl halv nio kom det två grabbar till mig och skulle byta panna..Det tog nu bara tre dagar istället för fyra veckor.
Konstigt att det kan skilja så många dagar från ett företag till ett annat!!
Så på morgonen har vi varken haft vatten eller el i en del av huset.. Blev lite svårt med morgonbestyren och matlagningen men det löste sig. Vid två kom jag på att jag skulle behöva duscha innan jobbet, men vattnet var bara 14 grader kallt så jag ringde min vän o granne Anna och fick komma dit och duscha..

Nu larmar visst en brukare, hörs!

Regn? Nej inte så mycket!!

Det bokstavligen vräker ner och har gjort det hela dagen.
Fick faktiskt ligga i sängen till halv nio idag! Det var inte dumt alls. Palle o Tobias o A har hållt på med diverse spel, datorer och PS3 hela dagen medans Lina o jag bara pratat. Vi har ju inte setts på länge. Hilma har varit lite tjurig men det brukar hon vara när hon kommer hit till Krokek. Hon gillar visst inte att vara här.
Nu stack E iväg med pappa till gympan och M leker på rummet så jag fick lite tid framför skärmen..

I kväll blir det lugna puckar!!

Kram!

Åsa blir glad??

Detta kort kanske inte blir jätte uppskattat av den på bilden men det struntar jag i!!!!



Hon ser inte helt frisk ut eller hur!!

Lugn morgon?? Inte för fem öre!!

Det blir aldrig som man tänkt sig. Hade planerat för en lugn morgon med tidning och sen frukost. Hade då glömt att vi skulle vara i Nyköping kl tio. Så med andra ord blev det en ganska stressig start på lördagen.
Vi var framme lite senare än tänkt, kl elva. Då väntade Emilia o Moas farmor och Arne. Grejen var att vi skulle hälsa på A´s lillebror Markus som går på en skola med djurvårds inriktning. De hade öppet hus och Markus ville så gärna att vi skulle komma. Efter en stund kom även A´s pappa och storasyster Åsa med familj. Vi kollade runt lite bland ormar, fåglar, ödlor, kaniner, marsvin, kossor, hundar och hästar.. Barnen tyckte det var jätte kul. Fika hann vi oxå med och självklart åt vi Kanelbullar!!
Efter allt tittande åkte vi hemåt, med ett stopp på MAX.

Hemma väntade Palle, Hilma och Tobias. A´s andra bröder, så idag har vi träffat nästan alla syskon i skaran!!
Grabbarna lagade Tacos och nu spelar de något tråkigt fotbollsspel medans jag fördriver tiden framför datorn!!

I morgon kommer Hilmas mamma Lina och då kan vi förhoppningsvis hitta på något trevligt!!

Hej så länge!

 Snyggve! (syster Åsa)
 En till snyggve!! (syster Nadja)
 A´s pappa Torbjörn
 Bror Markus.
 Tokiga barn!
 Maria ska skjuta björn, träffade faktiskt mitt i där man skulle!!!

 
Så himla fint kort på min fina dotter o hennes farmor!!


Och Moa o hennes farmor!!

Mvg!!

Gud så skönt!!!
Min kära lärare Annika ringde och skulle bestämma en tid för besök här på praktiken.. Och meddelade även att jag hade mvg på mitt vård o omsorgs prov som vi gjorde innan vi gick på praktik.. Så himla roligt... Jag har ju haft tre prov och tre mvg!! Känner mig sååå stolt..

Nu ska vi fredagsmysa med lite mat och Bollibompa!!

Mor o far var här nyss och sa hej då, Mormor Mona följde oxå med så vi firade Kanelbullens dag idag i stället..

Kram!!!

   

Fredag!!

Skönt!!!!!

O ledig i helgen..

Det ska bli så skönt.. I morgon bitti tänker jag ta det lungt, ligga o dra mig länge..


O i morgon åker mamma o pappa till Mallorca, fy så orättvist.
Kommer sakna dem. Emilia pratade med mormor igår och sa att hon skulle ringa mormor varje dag för annars skulle hon sakna mormor för mycket!!

Nu ska jag vidare till nästa brukare!

Hörs!

Kanelbullens dag!

Nu kan den komma, kanelbullens dag. Jag är förberedd!! Bakade 60 st små goda bullar igår med barnen o Denice! Vi hade jätte mysigt. Sen stannade Denice o åt hamburgare till kvällsmat!

   
  
 .....

7/11

Klicka för att förstora bildenVisst är det fint??
Dock heter inte mina barn Olle och Majken men det går ju att ändra! Önskar mig ett sådant i födelsedagspresent...

Smycket finns att inhandla på www.familjesmycken.se (bara så ni vet var ni kan köpa det åt mig :)....)

Ny panna!!

Vi ska få en ny panna, vår förra brann upp kan man säga. Nu har en "pann" kille varit o kollat men det kommer ta ca 4 veckor innan vi får en ny. Och dessutom går en del av pannan men då på elpatron så elräkningen kommer väl bli svindyr. Vi får duscha hos grannen och diska i kallvatten :)...
Men som Hanna skrev, vi får värma varandra, mysa under filtar och tända en massa ljus! Det kan ju vara mysigt iofs.

Slutar snart och då vankas det bullbak, det är ju trots allt Kanelbullens dag på lördag och jag har lovat Emilia att vi ska baka till fröknarna...

Hörs i kväll!!

RSS 2.0