Fasters gull!!

Anna o Magnus drog iväg på kärleks helg till Hasseludden, och Harrys var först hos farmor o farfar och transporterades sedan hit i går eftermiddag!! Kvällen var lugn förutom att tjejerna bråkade om lille kusinen. Vi åt mellis, lekte, och åt kvällsmat. Tandborstning och pyjamas (Harry hade inget så han lånade Moas fina nattlinne men änglar på), nu blir Magnus stolt. Sedan läste vi om ambulansen, polisbilen och sen lyssnade Emilia o Harry på ljudsagan om "Bilar". Det dröjde inte länge förrens de sov alla tre! Somnade vid åtta och vaknade nu vid sju.. Inte illa.

Moa var vaken en liten stund i natt för hon hostade som en galning att hon tillslut ramlade ur sängen med ett brak. Hon hade lite krupp så hon o jag klädde på oss och gick ut på altan en stund för att få lite frisk luft, det blev då lite bättre så hon fick sova igen utan att hennes mamma blev orolig. Börjar bli van nu.. Men det är allt lite otäckt!

Nu leker barnen för fullt och jag ska väcka A som fortfarande sover, han är ju inte riktigt hundra den där killen som tydligen vägrar gå till doktorn... Idag blir det kanske en tur till Rimforsa och ett nytt försök till Torbjörn eller oxå en lugn dag hemma, vi får se.

Lite bilder från gårdagen och morgonen..
  

  Så fin liten pojke!!

Kommentarer
Denice

gud, vad gullig han vart i pjamasen då =)

2008-11-16 @ 18:09:26
Maria

ja visst e han söt!! Magnus gillar verkligen både lila och klänningar på pojkar!! Hihi

2008-11-16 @ 20:29:23
URL: http://wickselllaurell.blogg.se/
Denice

haha ;P

2008-11-16 @ 20:50:08

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0