Konstigt..

Idag har vi varit på dop. A´s lilla syster Marlen har en son som heter Simon. Men på bb kom socialen och hämtade lille Simon, de ansåg att Marlen inte kunde ta hand om sin son. Så Simon placerades i fosterhem i Tranås. Och Marlen åker dit och hälsar på. Och nu skulle då Simon döpas. Blev lite konstigt tror jag , för alla. Simon ville ju vara hos sin, vad han tror är sin mamma och Marlen ville ju såklart hålla sin son framme vid altaret. Så Simons fostermamma Carola fick till slut efter mycket skrik komma fram och trösta Simon. Innan kunde vi inte höra vad prästen sa för han grät så mycket.
Och det hela kändes lite konstigt, vet inte riktigt vad man ska tycka. Jag tror själklart att socialen vet vad de gör men jag känner ju för Marlen, tänk själv att bli av med sitt barn på bb. Bära barnet i nio månder och sen åka hem utan.. Men som sagt måste ju något inträffat för att socialen ska göra som de gjorde. Men vi i släkten vet inte vad som hänt, vad som gjorde att de agerade. Troligtvis kommer vi heller aldrig få reda på det, men vad gör det egentligen? Det kommer ju inte ändra något. Simon kommer aldrig att få bo med sin mamma, eller ja möjligtvis när han får bestämma själv.

Men till slut gick det bra och alla barn var välkomna fram för att sjunga blinka lilla stjärna. Och det var väldigt vackert med barnsång.
Efteråt var det samling i församlingshemmet intill. Vi åt smörgåstårta och prinsesstårta, mycket gott efter all julmat.

Nu har en stor del av A´s familj åkt till Åsa och myser. Grabbarna är i väg och handlar Kinamat till oss vuxna.

Nu är det snart 2009. Och vad man ska göra då kan man undra. Vi brukar bestämma det typ dagen innan och menyn bestäms ofta samma dag.

Kramis!!

Kommentarer
Madelene - Mamma till Freja!

Gumman, inte för att vara sån! Men hon kanske inte skulle uppskatta att du skriver detta ofentligt i din blogg? Kanske inet vill att folk ska veta det?



Bara en tanke. Jag hade blivit superledsen!

Hoppas allt är bra! PUSS från oss!

2008-12-27 @ 21:19:25
URL: http://madelene1986.blogg.se/
c

mysigt me dop..... men fy va tragiskt för syrran!!! jag fick nästan ont i magen när jag läste!! kram cajsa som önskar er en underbar dag

2008-12-28 @ 12:38:24

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0