Venprovtagnig..

Såå himla kul.. Inte alls otäckt som jag trodde. Och det känns att nu e vi på väg åt rätt håll.. Fick en snabb genomgång av Ulla och satte därefter igång.. Och jag lyckades på första besöket och det kom blod i rören med en väldans fart. Och fick beröm av Ulla, det känns bra..

Så här såg det ut.


Carla in action..

Josefin...

Vår utrustning, sen tillkom så klart en ven och blod...

Madde H djupt koncentrerad..

Och här kom det blod...

Ja det var en rolig eftermiddag och alla blev godkända, vilket är bra för vår kommande praktik, då vi kanske kanske kan vi få göra det på riktigt..

Nu väntar frukost!!
HA en bra dag i solen.. Det ska jag!

Puss

Fredag!

I morse när kl ringde kl kvart över fem var jag lagom trött, hade kunnat betala mycket pengar för att få ligga kvar och mysa med Emilia som precis kommit. Hon frös om fötterna och sa att hon ville värma sig hos mig. Hon sa: Mamma jag älskar att krypa ner i din säng på morgonen och värma mig mot din varma kropp... Lilla gumman.
Så mysigt om vi hade kunnat ligga kvar en stund i alla fall men snabbt upp o in i duschen..

Fick åka med Tina i morse så därför sitter jag nu ensam i en annars fullproppad datasal i skolan och skriver. Har bara en lektion idag plus Venprovtagning som är mellan 12 och 15, sista chansen att göra det. Ska bli spännande. Ska oxå få den sista info om de valbara blocken till termin tre, utvecklingsstörning sen ska vi välja. Men som sagt valet är inte så svårt. Vi ska oxå ta ett beslut om vi sa besöka krematoriet på MSK lektionen om två veckor.. Lite spoki men säkert intressant. Kolla på när kistor åker in i ugnarna...Hur kan man vilja jobba med det varje dag? Usch! Men jag ska nog försöka ta mig dit, för att övervinna min nuvarande skräck!

Som sagt fredag idag, gud så skönt. Ha en bra dag!!

Puss!!

Prov, ny bil och mys!

Provet gick nog skapligt, svårt men jag svarade på allt. Ny bil, Saab 9-5.. Kombi men inga fler barn, bara en massa packning jämt. Och tvåmans dusch med älsklingen.

I morgon ska vi träffas, Anna med fam och min fam. Ska bli trevligt om vi bara kan enas om vad vi ska äta, och när och framför allt var!!

Puss på er!

Cyanos, ulcus, sinusrytm...

Oj oj oj hur ska detta sluta? Prov i morgon i ämnet omvårdnad! Latin och latin... Trodde jag bodde i Sverige men ska man jobba i vården vore det bättre att vara född någon annanstans i typ där man pratar latin!? Vilket de nu e!

Jag har drömt såå otroligt mycket de senaste nätterna, att man skulle kunna tro att jag är gravid, nu är inte fallet så men jag undrar hur det kommer sig att man helt plötsligt drömmer varje natt och kommer ihåg dem. Och de är det mesta konstiga saker som händer.. Tror man på drömtydare? Då skulle jag gå till en sån och se om man kan få någon klarhet i allt..

I morgon hoppas jag åka i en ny (!) bil äntligen, blev lovad den idag eller i morgon men när jag pratade med bilhandlaren vid fem skulle det helt plötsligt dröja till måndag men då sa faktiskt jag ifrån. Nej nu har du lovat oss senast torsdag och då vill vi ha den. Punkt slut! Bra Maria, du kan ju!!

Puss och god natt och jag lovar att jag kommer drömma om venprov, åderbråck och annat mysigt!!

KrAm


Kolla vad coolt!!




Fettisdag!!

 Idag har jag faktiskt fuskat!! Jag har ätit en semla. Köpte hem en år A och blev då faktiskt sugen på en själv, äter bara en just idag på riktiga semeldagen.. Och den var från Lindahls och smakade fantastiskt gott!!!! Mandelmassan gudomlig!!


Fick ett par skor av mamma i julklapp, som jag bara använt ca 2 månader och så häromdagen såg jag att de gått sönder på två ställen och det accepterar inte jag för de kostade 600 kr.. Så jag gick med bestämda steg tillbax till affären och sa att de här vill inte jag ha, och fick då ett tillgodokvitto på 600 kr som jag kan handla vår/sommar skor för!! Toppen.. Tänkte att nu kanske det snart blir vår så jag inte behöver några vinterskor. Man måste ju tänka och se framåt!!

Nu ska jag kolla på BOLT med kidsen och Denice, borde egentligen plugga men det gör jag sen..

Puss

Inget svårt val!!

Idag har vi haft information om de valbara ämnena inför termin tre... Psykiatri och Sjukvård. Och det var verkligen inget svårt val, jag ska defenitivt välja sjukvård. Läraren hette Anita och verkade jätte bra. Hon berättade om kursen och dess studiebesök.  Vi ska besöka operation, ambulansen, räddningstjänsten och något ställe i Stockholm som jag inte kommer ihåg vad det var! Låter superkul.. Och Anita lugnade oss med att det visst finns jobb på sjukhuset vilket flera lärare ständigt påpekar att det inte gör!! Så valet är redan gjort, hur intressant det än kanske är med demenssjuka, utvecklingsstörda och psykiska sjukdomar!! Jag ska bara läsa sjukvård och lägga till ett extra ämne, läkemedel. En valfri kurs på 50 poäng.

Tjohooo jag längtar tll termin tre!!!!

Kram

Stek!!

Halv tre började jag laga dagens mat.. Det stod nämligen skinkstek på matlistan och det tar ju sin lilla tid.. Nu halv sex var det klart, då hade det blivit så där gott mört köttet så man slipper nästan tugga. Steker den i järngrytan och har i morötter, lök, katrinplommon och vitlök.. Sen när köttet är klart tar jag ur det och sen i med svartvinbärs gelé.. Så otroligt gott. Och potatis i ugn till... Och så klart grönsaker.. Det är bland det godaste jag vet..

Nu ska jag gå ut och gå.. Har slarvat lite med det på sistone...

Kram

En annan trevlig sida.

Barnlycka, mycket fina saker här med...

www.barnlycka.se

Annas fina..

Anna-Panna har denna fina..



Och jag vill ha den här oxå..


Egengjord!!



Från en sida som heter http://www.vimsadekor.se/komponera






Det kommer mera...




            

Man kan klicka på bilderna och komma in på hemsidan...

Väggord..

Hittade en sida där man visst kan göra väggord själv.. Verkar inte allt för svårt!!

Sidan kommer här..

http://heyli.blogg.se/2009/february/gor-dina-egna-vaggord.html

Kanske värt att testa!!

Önskar mig!!

 Ett väggord från My first room!! ( finns oxå på Unik Dekor, www.unikdekor.se)

Till Emilias rum..
Fint va??

 Denna till mitt sovrum..

Farmor o Arne!

De enda som kom på Moas tredje kalas var Farmor Eva och Arne.. De kom vid tre och Moa fick en väldigt stor docka, lika lång som henne själv, mycket uppskattat! Vi fikade och åt tårta och de stannade länge, efter det blev det god mat med tända ljus och Wild kids! Hela familjen sitter klistrade framför tv då. Ett väldigt bra barnprogram. Sen var det ju som förra lördagen Melodifestivalen.. Såg tyvärr inte hela för jag fick tuppjuket på Moas hosta, så hon o jag klädde på oss och gick en promenad i friska luften vilket resulterade i att hon somnade. Nu kom problemet: hur får man in henne sovandes utan att vakna och börja om med hostan???? Gick så klart inte alls bra, hon vaknade men kunde faktiskt somna som tur var..

Och sov till o från hela natten, och på morgonen var hostan mycket bättre!
 
                 

Hepp!!

Snö...

Igår kom det riktigt mycket snö, Emilia och jag var ute på förmiddagen och skottade snö, gick en promenad och kastade "Puh pinnar" i bäcken, matade lite änder som inte ville ha våra kex.. En mysig mamma-dotter stund.. Moa är hemma o sjuk med pappa, hostar som en galning och har feber!

Hade en ganska lugn och skön söndag. Laddade batterierna för denna vecka som på torsdag innebär prov i omvårdnad..

Puss i ljumsken..


Den lilla otacksamma anden!!


Min fina flicka..


Vackert!

Mamma 53 år!!

Igår var vi hos mammsen som fyllde femtiotre år. Vi bjöds på varm smörgåstårta, sallad och glass med sunnet socker över till efterrätt. Mamma, pappa, Magnus, Anna, Harry, Mormor Mona, Farmor Karin och A, Jag, Emilia och Moa, var de som avnjöt denna goda mat!!

Och som vanligt hade vi det jätte mysigt. Mamma fick en morgonrock, en parfym (Ralhp Lauren), fleccetröja, biobiljetter och en supersnygg klocka.. Hon var mer än nöjd.

Tack mammsis för att du finns! Älskar dig!





Puss!

Kalas??

Jahaa idag var det dags för kalas nr 3. Men det blev lite bortfall kan man säga. Rille och Wilma blir hemma pga magsjuka, fam Gran oxå hemma för att Wilma var där igår och vi vill verklgen inte chansa.. Tobias har inte hört av sig, Jennifer o Therese kommer en annan helg, svärfar en annan helg, Palle tyckte det blev sent (han skulle bort senare idag) och ja det blev barnens farmor och hennes man Arne som kommer och ev A´s lillasyster Marlene med kille!!

Moa är dessutom väldigt hostig och hade lite lite feber igår så det blev nog bäst så här i alla fall..
Vi vår träffas en annan helg.. Verkar vara vårt nya talesätt.. "Det tar vi en annan helg".... :)


Nu gäller städ och plock i ett par timmar framåt!!!

Ha en bra solig dag!!

Rödvin, trot eller ej!!

Igår kväll var jag på Tacokväll hos Madde med H. Vi var de gamla vanliga sex nasty nurses.. Maria drack faktiskt rödvin. Ja gillar inte rödvin. HAr aldrig gillat det och har trott att jag aldrig ska gilla det, men igår gillade jag det!!! Och kors i taget jag drack två glas.. Inte illa pinkat för en nästan nykterist!!

Vi hade en alldeles jätte trevlig kväll i en jätte fin lägenhet på Albrektsvägen.. Vi fick oxå äntligen träffa Nicke och Edwin, Maddes fina familj..

 
Madde med E

Carla och Linda

Emilie och Madde med E

Värdinnan Madde med H
 
Mitt första glas rödvin som jag njöt av!

Lille Edwin!

Tack tjejer för en mycket trevlig kväll... Vart är vi nästa gång??

Moa 3 år på riktigt!

Firade så klart Moa på hennes riktiga dag oxå.. Tina med familj var här och vi fikade och öppnade paket!
Moa var så nöjd...




Tina hade sytt en Moa- tröja..


Moa i nya mössan..

Emilia fick oxå en..

Hon fick oxå en barnstol till dockan, en vattenflaska med namnet Moa på som hon ska ha på sin gympa, en liten häst med prinsesskrona..

Kort sagt en bra dag enligt Moa. Hon blev firad på dagis oxå där hon bjöd på Piggelin enligt önskemål.

Puss!

Busfabriken...

Vi var ett gäng, Tina, Johan, Filippa, Tuva, Anna, Tindra, Tuva, Maria, Emilia och Moa som drog iväg till busfabriken en vanlig torsdag på sportlovet. Och kul hade vi allihop, vi vuxna nästan mest.. HAhah. En del kanor gick väldigt fort med rätt "underlag"...

 
                                                                                                Två förvantansfulla tjejer!!

 
Moa och stora Tuva                                                           Pappa Johan

 
Emilia hoppar                                                                     Lilla Tuva!
 
Tindra åker pulka                                                                Anna och Tuva

Ja som sagt kul var det!!

Hepp!!

Mina inköp!

 

Stövlarna kanske inte syns så bra, ganska dålig bild men man kan ju ana..
Jag har ju äntligen hittat en jeans kjol, letat länge.

Fint va?

Moa tre år!!

Idag fyller min lilla flicka 3 år!! Emilia och jag gick in tidigt och sjöng "ja må hon leva" och så fick hon en present nu, de andra sparar vi till pappa A kommer hem. I paketet var det en jätte söt Pippi Långstrump klänning och Moa blev sååå glad. Den var ju tvunget att ha på sig idag på dagis! Moa ska firas där med glass och mys!
I eftermiddag kommer Tina, Johan, Filippa och lilla Tuva på lite födelsedagsfika. Och så får Moa bestämma vad vi ska äta och jag vet redan svaret, kladdiga (stuvade) makaroner och råå falukorvsskivor... Mums!?

Så här fina var mina töser i morse!
 

Puss!

Tack Tina!

Efter Emilias rum hade jag lite mer energi och tog mitt nyinköpta tyg och stack till Tina och sydde med viss hjälp (eller väldigt mycket hjälp om du frågar Tina) två fina kuddfodral och en sån där toarulleshållare!! Lite trixigt men fint blev det!!
Jag kom till Tina vid sju och kl tio var jag hemma.. På slutet kan jag säga att energinivån sakta men säkert avtog!

Resultatet:


 

Snyggt!!! Kanske ska sadla om till sömmerska, men jag får nog fråga Tina först vad hon tror!!

Hepp!

Fick rycket!

Och handlade in wall cover och lim och satte igång att fixa i Emilias rum, trött på väven i hennes rum. Hon ska även få en fondtapet i kaltschigt mönster! Förhoppningsvis en ny säng oxå, i för tidig födelsedagspresent. Hon har tröttnat på sin loftsäng, vill ha en säng på "golvet" så A och jag kan ligga i hennes säng och läsa om kvällarna.. Och jag förstår henne. Älskar att göra om hemma, blir så glad när det blir fint.

Vad jag vill komma till är att med enkla medel göra fint till inte allt för dyra pengar!!
Så himla toppen!

Kramis!

Unna mig!!

Den där prioriterade Maria har kommit bort sig lite på sista tiden, tills nu. Nu har hon hittat hem igen. Köpte därför ett par nya stövlar och en jeans kjol till mig idag, skorna på Wedins, halva reapriset och kjolen på Ginatricot. Mycket trevligt! Köpte oxå klart Moas födelsedagspaket och även till en del av barnens kusiner som nu i fagorna fyller eller har fyllt år!!

Har oxå pluggat lite och ska nu slänga våra saker som invaderat altan en längre tid. Vi har grovsoporhämtning (jäkla långt ord) i morgon så jag tänkte passa på.

Puss o hej!

Hej hopp!!

Igår var en bra och lite stressig da, hade fullt upp med diverse saker på förmiddagen, plugg och lite annat. Hämtade barnen lite tidigare än planerat och åkte till IKEA och fönstershoppade en hel del och verklighets köpte lite. Några leksaksbackar till barnen och tyg till mig. Vidare till Lina som skulle passa mina tjejer en stund medans jag åkte till en bilfirma och kollade in en intressant bil. En Saab 9-5, mycket snygg och skön att köra.. Så om allt går som det ska blir den vår!! Tjjjooooohooooo!!
VÅr fina granne Denice var med hela dagen som faktiskt trot eller ej slutade påå Mc Donalds, vilket aldrig händer på sista tiden.. Men lagen hade ingen nöd, alla var trötta och hungriga..

Så nu sitter jag o väntar på att bilkillen ska ringa så vi kan bestämma lite närmare hur vi ska göra...

Kul kul.

Kramis!

Vintermys..

På förmiddagen var mamma och pappa här en stund och vi packead fika korgen och gick till lekparken, i underbara solskenet!! Mycket trevligt.. Älskar verkligen vad solen kan göra med en. Man blir lycklig, glad och nykär. Inte illa. Hoppas att den kan visa sig lite mer de närmsta dagarna då vi ska vara hemma mycket!!


Pappa kastar upp snö i luften, skapligt fint kort va??


Morfar o Moa busar!!

Tindra 6 år!!

Nyss hemkomna från kalas på Mimervägen 36.. Alltid lika trevligt..! Tindra verkade nöjd över presenterna och barnen var glada o sams hela tiden.. Fantastiskt..

Lite bilder smått o gott...

  

Annas syster Tinas minsta son, Philip

    
                                                                                                             Födelsedags Tindra
 Min lille gudson..

Syskonen Laurell har gjort sig kalasfina..

Hilma har blivit stor!!

 Moa leker gärna med bebisleksaker..

  

Barnens gulliga lilla kusin Hilma snart ett år!!

Min egna fotomodell...

Hon e så otroligt söt min stora tjej.. Finast av alla sex åringar!!




Fick blommor till slut!!

Men inte av A utan av min kära Magnus och Anna. De hade läst mitt tidigare inlägg och ville "trösta" mig lite.. Så tack för de vackra rosorna!!

Hur har ni andra haft det idag?? Någon som svarat jag på ett frieri? Ätit en romantisk middag? Fått något fint smycke?

Min Moa har i alla fall haft en bra dag, fina presenter.. Pippihus, nattlinne, tofflor, Pippikläder..






Pippi eller Moa, någon som ser skillanden??

Min lille brorson.. SÅ fin i skjorta och stylad i håret dagen till ära..
Många fina bilder!! På många fina människor!!

Kramais!!

Alla hjärtans dag!!

Idag hatar jag alla hjärtans dag.. Man har alltid så stora förväntningar på den här dagen. Att den ska vara såååå romantisk att man döör!!! Men den blir sällan det och inte idag heller..

Faaan!!

Det enda mysigare är att vi ska fira min lilla fina flicka..

Kram

Sture har hjärtsvikt...

Nu är jag snart snart klar med Sture, killen på 75 år som har hjärtsvikt och behöver omvårdnad... Inget lätt arbete men nu ser jag slutet..

Palle och Lina är kvar, Hilma har hållt låda några gånger i natt, men är nu på bra humör!!

Vid fyra kommer mamma och pappa, Mormor Mona, Magnus och Anna o Harry! Moa ser fram emot kalas.. SKa även firas på riktiga dagen, och nästa lördag.

Nu skiner solen... Blir såååå glad, måste nog ta en promenad...

Kramis i solis!!

Sportlov..

Nu har jag sportlov. Dagen spenderas hemma med skolböcker. Barnen skulle varit på dagis men fick vara hemma, snart blir de hämtade av Palle och Lina och så klart lilla Hilma! De ska ta tjejerna till Mac Donalds och sen tre timmar på roliga Busfabriken. Jag ska skriva klart det jag håller på med sen städa av lite och vidare till bussen för att möta upp A och handla inför morgondagen. Vi ska fira Moa och A. Med min familj. Bara lite bullar, kärleksmums dagen till ära (alla hjärtans dag) och någon tårta som vi inte riktig bestämt oss för än.

Undra om jag kan kopla av lite detta lov, det har varit mycket om sig och kring sig som man brukar säga..
Har visserligen ett prov direkt efter men det ska väl gå det med..

Nu kommer Palle o Lina och hämtar kidsen..

Ha en bra fredag!!

Kramis!!

Bacillskräck...

Hualigen vad bacill skräck jag fått sen maginflensan.. Kan knappt hålla i nått, ta i dörrar. Måste använda jackan, vanten eller papper.. Toaletterna på skolan är inte de renaste och man vet ju aldrig vem och vad som tagit i sakerna. Som vår Ulla sa igår så har det alltid funnits baterier överallt men nu när vi läser om hygien och smittokällor osv blir man ju mer och mer betänksam.. Varje dag när jag kommer hem från skolan springer jag in och tvättar händerna och jag skojar inte att skummet från tvålen blir svart. Och då måste jag ju oxå säga att varje gång jag varit på toa tvättar jag ju mig givetvis, så fy vad äckligt. Bussen är också ensån där sak jag blir nojig över nu. Alla människor som sitter och hostar och snörvlar och kanske har haft eller har någon i familjen som har maginflensa..
Låter kanske larvigt men fyy vad jobbigt det har blivit...
Hör jag någon som är sjuk undviker jag gärna de en stund, och allt grundar sig i att jag INTE kan vara hemma från skolan... Det är något nytt varje dag och mycket praktiska övningar på omvårdnadsämnet. Missar man det får man inte ha praktik.. Hårda bud i Mellerud!!

Så alla som har eller blir lidande av detta kan jag bara be om ursäkt.. kan inte help it!!

Puss!!

A´s dag!

Lite olika bakelser, paket, flagga, tända ljus, kaffe och familjen. Kan inte bli mycket mysigare!!

A fick en skål som det står mina chips på, en svart,vit och röd. Sen en turkos-svart randig tröja från Cubus och en upplevelse.. Han och jag ska köra terrängkörning med en JEEP i djurparken valfri lördag framöver! Kan bli trevligt..

Nu måste jag skriva lite igen på mitt arbete om hjärtsvikt..

Bakelsepaket

Bakelserna live..
Paket
Ljusen brinner!

Kram

Ny gamla badrummet!!

Försöker fixa vårt tråkiga badrum. Det är ganska dyrt att kakla om så vi gjorde en "fusk" grej. Man kan typ köpa kakel på rulle.. Och färgen blev svart! Jag tycker det blev stor skillnad....

 Ful blå rand..

 Svart rand i stället

 Nu kan man se en helhet..

Vad sägs?? Snyggare??

Hörs!

Tonåring?

Vet inte men jag trodde Emilia var sex år snart, inte 16.. Hon får verkligen en del utbrott som man bara kan tro att en tonåring ska få.. Blir helt galen och skriker som värsta tokstollen.. Både A och jag bara kollar på varandra, vi fattar liksom inte att det är vår dotter som skriker så där..

Hur ska det bli?? Jag bara undrar..

Cajsa Hallonen

Ja visst, Cajsa kommer jag och plockar hallon, säg bara till så vi inte kommer för sent i år igen..
Märker du att jag tillängnar ett helt inlägg till dig??

Mamma o pappa sa att de sett dig i söndags på disney on ice! Men du såg nog inte de...

Hoppas allt är bra med dig!!

Kram

Vildmarkshotellet!

Nu är sommarjobbet fixat, jag ska vara på bokningen på Vildmarkshotellet i år igen.. TjjooHHooo vad kul. Och det verkar som om att jag kommer få jobba ganska mycket. Bra för pengarna men lite sämre för tiden med barnen blir "lidande". Men jag får helt enkelt ha mer kvalitetstid när den väl finns!! Känns som en sten lättat från hjärtat!!

Dagen är/har varit lugn. Fick tillbax provet i social omsorg. Ett poäng från MVG!! jag hade 23 av 27, gränsen för MVg var
24! Men men man kan ju inte alltid vara bäst! Jag är väl kanske nöjd ändå, försöker i alla fall intala mig det!

I morgon fyller min finaste Andreas år! Han blir 29 år och är en man i sina bästa år! Blir bara lite kalas med barnen och släkten från min sida på lördag och sen den 21 feb blir det för hans sida. I vår familj blir det alltid många kalas eftersom vi ett par tusen om man lägger ihop A´s familj och min. Mycket att baka och fixa. Men roligt är det!

Nu måste jag visst hjälpa mina klasskamrater med ett power point arbete som ska vara klart i morgon..

Höres!!

Vad är detta??

Kan man kalla detta schlager?? Nog det sämsta startfältet sen urminnes tider!! Vilke låt kan egentligen representera Sverige i Moskwa?? INGEN!! Så himla dåligt, jag blir så trött.

Hoppas det blir bättre nästa vecka..

Och Petra är värdelös, inte rolig för fem öre!!

BLÄ!

En toppendag!!

Ibland måste man unna sig lite, igår var vi på Badhuset, Burger king och Cloettafabriken. A hade tagir en semesterdag och jag slutade tidigt i skolan så sturde kosan mot Linköping. Tanken var att vi skulle hälsa på barnens farmor men när vi skulle dit var hon på möte så det blev tyvärr inget "hälsapåande".. Tråkigt tråkig, det var ett tag sen vi sågs.
Men vi hade det verkligen jättemysigt, hela dagen. Vi badade som fyra tokar i tre timmar, åkte rutchkana, badade bubbelpool och simmande i vågorna.
En sak som tyvärr inte var riktigt lika roligt var att min bikini har blivit alldeles för stor, tuttarna höll på att ramla ur hela tiden. Speciellt när jag åkte fort i rutchkanan.. Men jag får helt enkelt köpa en ny, såååå tråkigt.. Eller inte!! Men jag väntar nog till sommaren när jag förhoppningsvis minskat lite till..

På kvällen kom Denice hit och vi dansade till Let´s dance. Gillar det där programmet, ser verkligen as kul att kunna dansa så där, jag önskar jag kunde. Och Morgan är ju helt otrolig. Vilken kille!! Önskar kanske att A hade typ 5 % av hans takt och rytm.. Men man kan ju inte få allt eller hur!!

Idag har Emilia varit på kalas hos dagiskompisen Markus som fyllde fem år. Medans hon var borta träffade jag Tina en stund, vi skulle gå ut o gå först men vi hamnade på Fiket i "centrum" istället, oj så det kan gå..

Det var maskerad, kan ni gissa vad fröken Laurell var??

Nu har Mamma o pappa nyss hämtat E och skulle med Mona äta på Kina restaurang. Lite avis..

Melodifestival i kväll, tror bestämmt att Denice dyker upp i kväll oxå..

Nu måste jag fortsätta med mitt arbete i skolan, skriver om KOL..

Trevlig kväll!!

Kan ni tänka??

Att efter två missfall sent i graviditeten tillslut få ett barn som lever, tänk er hur de här nio månaderna måste varit. Oro, glädje, mer oro och tillslut enorm glädje. Så är fallet för Jonna och Markus. Igår fick de sit efterlängatde barn, en son. 

Anledningen till att jag berättar det är att jag de sista månaderna följt Jonnas blogg och verkligen levt mig in i hennen liv och längtan, låter kanse ytligt att läsa om någon man inte känner och sen känna så mycket men så är fallet i alla fall...

Sitter nu i mörkret i köket. A bakade chiabatta bröd igår som jag just avnjutit, äter ju inte mjukt bröd längre men idag lyxade jag till det. Och de var underbart goda. Barnen är vakna och ser på tv och a sover som en liten gris(låter som en i alla fall). De är hemma idag för A har semester. De ska hämta mig efter skolan så åker vi till simhallen.. Var ett tag sen vi gjorde något speciellt så nu passar vi på.

Måste kila, min buss går snart!!

Ha en trevlig fredag och hoppas helgen blir toppen!!

Kramis!

Kärlek...

Har ni någon gång haft någon vän eller själv haft en sån där kärlek som man ALDRIG tror ska ta slut?? Som verkar så perfekt och romantisk.. Jag har en vän som man nästan varit lite "svart/avundsjuk" på när det gäller kärlek, romantik och ömhetsbevis!! Hon verkar haft den bästa av bästa och lyckligare än lyckligast..

Så himla tråkigt!!! Vi bara väntade på att de skulle gifta sig och kanske F skulle få en liten flicka.. Men nu verkar det inte bli så..

Livet tar inte alltid den väg man tror!!


Ta hand om er!!

Puss!

Grosse!!

A fick rycket och skulle baka bullar plus kärleksmums helt plötsligt..Bullarna blev sååå stora att man kan dela den på två och ändå bli mätt, kärleksmumsen (snodas) blev platt pankaka.. Men båda sakerna smakade oförskämt gott..!!

Fick idag yttligare en sak att göra på Omvårdnaden.. Ett arbete om KOL, för MVG måste det finnas med en del latinska ord mm, ingen lätt uppgift..

Min kära mamma o pappa var här en kortis, det var väldigt länge sen må ni tro.. De kom med en semla och fick smaka på allt A bakat så de åkte härifrån lite tyngre. Emilia ska åka till dem i helgen, blir hämtad efter kalaset hos Markus och sen skulle de på restaurang och sen hämta mormor Mona för att åka hem och sjunga med i Melodifestivalen, och på söndag ska hon åka till Cloetta Center för att se på Princess on Ice.. En helhelg med bara mormor o morfar! Vilket lyx.

Nu måste jag plugga!!

Hörs!

Vår??

Fick för en sekund vårkänslor tidigare idag, såg solen och blev glad. Nu längtar jag verkligen efter lite ljus!
Tanken på att ha tunna skor och kanske bara en tröja när man går ut, slippa trä på barnen kläder så de knappt kan gå.

Älskar våren!!!!

Kramis!!

RABDIDO!!

Igår var jag på ett mycket trevligt party!! Hemma hos fina Tina. Hennes arbetskompis Emma säljer barnkläder som heter Rabdido, verkligen jätte fina kläder. Skulle kunna köpa en massa saker!! Men det kostar ju.. Ska ha ett eget paaarty den 15 mars om någon vill komma. Kl 16.00!!!!!

Jag skickar ut en del inbjudningar via mail och en del på post!! Hör av er om ni är intresserade!!!

Tack Tina för att jag fick komma och bli bortskämd en stund, med Champange och goda mackor!!
Puss!!

http://www.rabdido.se/

Fin va??

Då var det första...

.. provet avklarat, det första i ämnet Social omsorg! Och jag tror det gick bra. Inte alls så svårt som jag trodde. Hade tillomed pluggat in lite ramsor och förkortningar för att komma ihåg, fick bara användning för en.. Men jag har i alla fall ett VG på skrivningen, men hoppas så klart på MVG.

Antalet redovisningar har visst oxå ökat på kan man säga. Har flera i veckan nu plus en massa inlämningar. Vet snart inte vart jag ska börja..


Idag var Madde tillbax efter en hel evighets frånvaro.. Hoppas nu att vi alla kan vara friska ett tag..

Ikväll ska jag iväg på lite klädparty till Tina, tror märket hette Rabdido..

Puss o kram

Glömt!!

Sorry, jag har visst glömt hur det går med min viktnergång.. Vägde mig igår och vågen visade - 5,7 kilo.. Känns bra!!

Nu vet ni!!

Puss!

Suck!!

Mycket har hänt, lite ork/tid/lust!! Men sammanfattningssvis en bra helg.. Lite plugg och mycket mys! I morgon väntar biståndsprov.. BLäääää. Svårt...

Nu bjuder A mig på glass.. Och tänkte kolla på Beck.. Se hur länge jag orkar se idag!!

Puss!!

RSS 2.0