Snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken!!

Eller rättare sagt endast Maria är vaken. Resten av familjen sover. Barnen somnade skapligt för att skynda till julafton. A och jag skulle dricka glögg och mysa och slå in paket så här kvällen före dopparedagen. Men vad hände??
Efter att Jansson och Karlsson blivit gjorda av A satt han sig ner med ett glas vin och vad tror ni hände? Jo han somnade så fort barnen lagts sig.. Så här sitter jag ensam vid tv :n (nu vid datorn) och känner min lonely!!
Skulle kolla på Leilas jul men missade det precis. Har i alla fall slagit in alla julklappar. Måste nu leta reda på julstrumporna och fylla dem innan jag somnar för vad är risken eller chansen ( beroende på hur man ser det) att jag vaknar före barnen??

Vad gör ni nu mån tro?? Sitter ensamma med en sovandes sambo i soffan?? Eller kollar på uppesittarkväll och dricker glögg???

Undra om jag ska smaka på Paradis asken?? Nu när ingen ser..:)

God natt på er!!

Kommentarer
c

god jul maria o hela hennes familj!!

ja här sitter vi hela familjen även NELLIE!!! JAG TOG UPP DATORN I KNÄT ETT TAG men abbe o barnen alla 3 ser på film kl ä 22.15 o ingen har somnat ;)

kram cajsa

2008-12-23 @ 22:16:16
Tina

Hej Du Maria , jag vill bara säga att inte endast du och Tomten är vaken, vi har just fixat det sista och äntligen ska vi också vila på kudden ett par timmar innan barnen vaknar, och mår Toppen!!!

03:11 det är baanne mig rekord, Puss och Kram och GOOOOOD JUUUUL! och trevligt med ringar...

2008-12-24 @ 03:12:53

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0