Allt mellan himmel o jord!

Har börjat sommarjobba, tröttnat på regnet, planerar semester, planerar midsommar med regn. Fått svar från njurröntgen. Har flera stenar i höger njure. KUL? Nja inte så värst. Är uppsatt på väntelista för ett besök på njurstensenheten. Får räkna med fler anfall när de ska passera urinledarna. Dr Snygg skrev oxå att jag gärna får besöka honom igen om anfallen blir jobbiga. Tackar för det :)

Sitter nu hemma, inne och myser. Ute regnar det hundar o katter. Ledig. Barnen o Denice spelar Bamsebingo. Denice kom i ottan för att äta skolavslutnings frukost med nybakt bröd. Ingen är hemma i hennes familj och jag ville inte att hon skulle behöva äta ensam på sin skolavslutningsdag. När jag var liten så var mamma o pappa alltid lediga. Mormor o morfar kom ut från stan med färska frallor som vi mumsade på i trädgården efter kyrkan. Jordgubbstårta var oxå en självklarhet. Och solen sken alltid (vad jag kommer ihåg). Det är ett sånt underbart minne från barndomen. När mina barn slutar skolan kommer jag begära semester för att kunna närvara och skapa en tradition med dem. Sånt är viktigt.

Igår hade Emilia o jag en mamma-dotter dag på stan. Moa var med dagis på djurparken så vi passade på att vara själva. Hon fick välja lunchställe och sällskap. Hon valde Filippa och Mc Donalds. Fick även välja en leksak i leksaksaffären för att hon stod ut med mamma i alla klädbutiker där det var REA!! Fyndade lite till barnen och ett par Ballerinaskor till mig. Mycket trevligt! Hon är verkligen en annan liten flicka när vi är ensamma, bara hon o jag. Därför bestämde Anna o jag att vi ska ha kvalitets tid med de stora tjejerna. Bara göra något vi stora. Tex baka, rita, pyssla, åka o handla, eller liknande. Bara så de ska få känna sig speciella. Vi börjar redan på måndag då vi ska baka något till midsommar. Det blir mysigt. De små får vara med papporna.
Och senare, till hösten ska vi till stan o inhandla lite saker till skolan. Pennor, sudd och kanske block eller vad de kan tänkas behöva till skolstarten.

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla facebook.. ja jag kan erkänna att jag är lite beroende av FB... Men skit samma..


Ha en bra fredag o helg. Själv ska jag jobba heeeeeela helgen.
PuSss!!!

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0