Bio!!

Fick biobiljetter som en sänk från ovan. Tänkte gå med min sambo i kväll. Ev blir det Baksmällan som alla talar såå gott om. Barnen åker till mamma o pappa och vi blir ensamma hela kvällen/natten/förmiddan. Inte illa. Ska bli skönt!

Just nu jobbar jag, det ringer hela tiden. Hinner knappt äta/kissa/andas. I morgon väntar ABC utbildning, samt stormöte.

Måste oxå planera inför midsommar. Börjar närma sig. Undra vilka som kommer i år!??


Baksmällan- FILM!

Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen.

Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.

Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

Hej hopp, trevlig lördag!


Kommentarer
Denice :)

Vi såg också baksmällan i lördagskväll. SÅ HIMLA BRA!!!!!

haha, kraaam! <3

2009-06-16 @ 21:59:43
Tina

Hej, vad trevligt att du uppdaterar oss med ditt liv igen...

vi är många läsare som saknar dig, men om 14 dagar så tar vi semester från dator mm så då är det lungt om du inte skriver. TJo hej på dej.

2009-06-17 @ 16:28:56
Theresa bratne

hej hej så du har blogg hehe.. kram

2009-06-20 @ 22:28:43
URL: http://theresabratne.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0