Fasters gull..

Lille Harry, han e för goo. Han kom på fm i fredags och var glad som en lärka. Lekte med sin "Mosing" och fann sig till rätta. Vi hämtade Emilia efter skolan och gick hem o åt mat, Anna-Panna kom och joinade oss till en fisk gratäng. Trevligt.

Dagen flöt på bra, Harry var i sitt esse. Men det var inte helt smärtfritt. Han e en kille på två och ett halv, som testar och testar. Och trotsar lite där i mellan.. Men ack så söt. Svårt att bli arg men jag var tvungen efter att Harry bankat Mosingen i huvudet för trettionde gången.. HAhah..

I går morse planerade vi för att älsklingsmorfarn (Annas pappa) skulle hämta Harry.. Och när han väl kom ville inte Harry slita sig från faster. Men jag följde med ut och sa hej då, då var allt bra igen.

Vi andra chillade en stund, A spelade NHL (nörd) och jag läste om smärta. Kan ha somnat till en liten liten stund. Sen fick vi för oss att avsluta helgen med ett besök på busfabriken. Barnen har tjatat om det sååå länge. Det var till en början en överaskning, jag höll för deras ögon när vi närmade oss och gisses vad de blev glada när vi kom fram och de såg var vi var. Jättekul. Vi lekte och åkte kana så stjärten och knäna blödde.. Nja inte riktigt kanske men nästan.. Vi fikade och lekte lite till.

Och på hemvägen konstaterade vi att vi INTE skulle orka laga mat när vi kom hem så det fick bli ett stopp på Max. Jag åt en mycket god sallad med grillad kyckling och bulgur. Kändes nyttigt värre.

Jaha då har denna helg också gått.. Bara ett par dagar till fredag igen som tur e..

Puss på er i regnet!!

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Vill bu bli ihågkommen?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0